Жюльєн з кальмарів з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт жульєну з кальмарів з грибами дуже простий. Я запікаю жюльєн і тільки потім перемішую готовий. Спробуйте.
Жюльєн з кальмарів з грибами - прекрасна закуска для любителів морепродуктів! Кальмари відмінно поєднуються з грибами і сметанним соусом. У вас вийде дуже смачне і ароматне блюдо!
- Кальмар - 200 грам
- Гриби - 150 грам (я взяла білі гриби.)
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Твердий сир - 50 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Свіжа зелень - За смаком
Помийте і крупно наріжте гриби.
Тушкуйте гриби до повної готовності на рослинній олії. Потім складіть в формочки для випікання.
Потім крупно наріжте кальмара.
Викладіть поверх грибів.
У сковороді на вершковому маслі обсмажте борошно. Додайте в неї сметану. Перемішайте. Отриманий соус розкладіть по формах поверх кальмарів. І засипте тертим на крупній тертці сиром. Додайте зелені.
Запікайте в розігрітій на 180 градусів духовці близько 10 хвилин. До хрусткою скоринки сирної.