Рецепт Жюльєн з кальмарів з грибами фото

Жюльєн з кальмарів з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Гриби , Кальмари
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт жульєну з кальмарів з грибами дуже простий. Я запікаю жюльєн і тільки потім перемішую готовий. Спробуйте.

Опис приготування:

Жюльєн з кальмарів з грибами - прекрасна закуска для любителів морепродуктів! Кальмари відмінно поєднуються з грибами і сметанним соусом. У вас вийде дуже смачне і ароматне блюдо!

  • Кальмар - 200 грам
  • Гриби - 150 грам (я взяла білі гриби.)
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Твердий сир - 50 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Свіжа зелень - За смаком
жюльєн з кальмарів з грибами - фото крок 1
Помийте і крупно наріжте гриби.
жюльєн з кальмарів з грибами - фото крок 2
Тушкуйте гриби до повної готовності на рослинній олії. Потім складіть в формочки для випікання.
жюльєн з кальмарів з грибами - фото крок 3
Потім крупно наріжте кальмара.
жюльєн з кальмарів з грибами - фото крок 4
Викладіть поверх грибів.
жюльєн з кальмарів з грибами - фото крок 5
У сковороді на вершковому маслі обсмажте борошно. Додайте в неї сметану. Перемішайте. Отриманий соус розкладіть по формах поверх кальмарів. І засипте тертим на крупній тертці сиром. Додайте зелені.
жюльєн з кальмарів з грибами - фото крок 6
Запікайте в розігрітій на 180 градусів духовці близько 10 хвилин. До хрусткою скоринки сирної.

Схожі рецепти