Рецепт Желе з гарбуза фото

Желе з гарбуза
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Гарбуз, Желатин
Низькокалорійні
На сніданок
Десерти, Желе

Дивний овоч - гарбуз. Я не часто готую його з іншими овочами, а скоріше використовую в солодкий стравах. Це тому, що все-таки вона має солодкий смак і вдаліше виглядає в десертах, на мій погляд.

Зараз ви дізнаєтеся дуже несподіваний рецепт. Нижче я описала, як приготувати желе з гарбуза. Це буде десерт "два в одному" . Тут будуть і желе, і пудинг. Виглядати все буде дуже красиво. Зробив, таке блюдо вдало прикрасить стіл на Хелловін. Хоча і в будь-який інший свято буде виглядати прекрасно. Тільки дотримуйтесь кроки рецепта.

  • Пакетик пудингу - 1 штука
  • Банан - 0, 5 штуки
  • Яблуко - 1 штука
  • Гарбуз - 300 грам
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Відварений рис - 0, 5 склянки
  • Желатин - 1 Чайна ложка
  • Кардамон - За смаком
  • Обкладинка - За смаком
  • Ванілін - За смаком
желе з гарбуза - фото крок 1
Пудинг з пакетика висипте в миску і залийте молоком з цукром. Розігрійте на водяній бані до повного розчинення.
желе з гарбуза - фото крок 2
Помийте яблуко, гарбуз і банан. Очистіть тику з бананом. Всі ці інгредієнти наріжте невеликими шматочками.
желе з гарбуза - фото крок 3
Креманки змастіть вершковим маслом, залийте пудинг, розкладіть рис, банани і яблука. Надішліть в пароварку на 20 хвилин, накривши фольгою. На іншому рівні пароварки розкладіть гарбуз (також на 20 хвилин).
желе з гарбуза - фото крок 4
Після цього гарбуз розімніть в пюре. Додайте цукор з желатином. Розчиніть на водяній бані. Потім всипте корицю, ваніль і кардамон. Збийте блендером і залиште при кімнатній температурі для охолодження.
желе з гарбуза - фото крок 5
Тарілочку з пудингом переверніть на фольгу. Повапните його гарбузовим желе. Приберіть на 5 хвилин в холодильник. Далі обмажте ще раз, зробіть борозенки і прикрасьте хвостиком гарбуза. Приберіть в холодильник на 8 годин. Приємною дегустації.

Схожі рецепти