Зелені щи з сочевицею

Зелені щи з сочевицею
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
зелені щи — саме літній російське блюдо! Ми їх готуємо починаючи з ранньої весни, коли з'являється перша зелень і протягом усього літа. Ділюся своїм улюбленим рецептом!

опис приготування:

Щоб не зіпсувати колір щей всю зелень необхідно додавати в самому кінці варіння. При цьому Ви збережете більшу кількість вітамінів. А подавати зелений борщ найкраще зі сметаною. Дуже смачно!

  • М'ясо на кістці— 300 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1  штук
  • морква— 1  штук
  • Картопля— 3-4 штук
  • сочевиця— 1/2 склянки
  • яйце— 2 штуки(відварне)
  • вода— 2 L
  • спеції— За смаком
  • зелень— 1  Пучков(щавель, кріп, петрушка, Зелена цибуля)
Зелені щи з сочевицею - фото крок 1 Відваріть м'ясо на кістці до готовності. Потім м'ясо вийміть, штам бульйон. М'ясо трохи остудіть і відокремте від кісток. Бульйон поверніть на плиту. Додайте до нього нарізану картоплю.

Зелені щи з сочевицею - фото крок 2 Поки картопля вариться окремо обсмажте моркву і цибулю. Додайте готову зажарку до бульйону.

Зелені щи з сочевицею - фото крок 3 Додайте в суп сочевицю і поверніть м'ясо. Проваріть все разом хвилин 15.

Зелені щи з сочевицею - фото крок 4 В кінці варіння додайте в суп нарізані яйця і нарізану зелень — щавель, цибуля зелена, кріп, петрушку. За смаком з сіллю. Доведіть суп до кипіння і вимкніть. Дайте трохи постояти.

Зелені щи з сочевицею - фото крок 5 Смачного!

Схожі рецепти

Чакапулі (м'ясо в зелені і вини)

Чакапулі (м'ясо в зелені і вини)

Таїть у роті яловичина, приготована на сковороді з великою кількістю зелені - це просто свято смаків! Хто цінує грузинську кухню, обов'язково приготуйте таку смакоту! опис приготування: Приготувати таке м'ясне блюдо не так вже й складно, особливих секретів тут немає. Просто дотримуйтесь опису....

читати далі
Дієтичні зелені вафлі з морозивом

Дієтичні зелені вафлі з морозивом

Цей рецепт здорово виручить вас, якщо хочеться солодкого, але ви дотримуєтеся правильного харчування або перебуваєте на дієті. Корисні і дуже смачні, ідеальні для сніданку або для простого перекусу. опис приготування: А ви знаєте, як приготувати дієтичні зелені вафлі з морозивом? Рецепт їх при...

читати далі
Котлети «зелені»

Котлети «зелені»

зараз, в сезон овочів і прянощів, я зазвичай часто роблю такі котлетки. А чому зелені? Заходьте, читайте і угощайтесь! Все розповім і покажу. опис приготування: Такі котлетки можна приготувати не тільки влітку, але і взимку. Для цього підійдуть заморожені перці і зелень. Але розморожувати їх н...

читати далі
Фарбовані яйця шпинатом (зелені)

Фарбовані яйця шпинатом (зелені)

Серед безлічі штучних барвників, так хочеться знайти щось натуральне, ніж можна було б скористатися на свято. Пропоную вам один з таких варіантів — фарбовані яйця шпинатом. опис приготування: Пофарбувати яйця можна, як замороженим, так і свіжим шпинатом. Свіжого шпинату можна взяти за вагою на...

читати далі
Фарбовані яйця зеленкою (зелені)

Фарбовані яйця зеленкою (зелені)

Дивовижно, але часом абсолютно незвичайні речі можуть стати в нагоді на кухні. Один з таких варіантів пропоную вашій увазі — яйця фарбовані зеленкою. опис приготування: Яйця фарбовані зеленкою — це не просто облиті зеленкою. Дивовижної краси шкаралупа вийде, якщо ви приготувати яйця за цим рец...

читати далі