Рецепт Заварний крем з борошном фото

Заварний крем з борошном
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Молочні продукти, Молоко
Для дітей
Десерти

Заварний крем вважається основою для приготування інших кремів, мусів, pudingov, желе. А також його застосовують в випічці тортів і тістечок. Сьогодні у нас заварний крем з борошном.

Заварний крем - один з найпопулярніших. З ним готують найрізноманітнішу випічку. В принципі все дуже просто і швидко. Потрібно тільки вашу увагу і ретельне виконання рецепта. Перемішувати крем в процесі заварювання найкраще віночком. Якщо ви ще новачок в приготуванні заварного крему, для виконання таких. У ще холодне молоко влийте суміш жовтків, цукру і борошна, а потім постійно помішуючи доведіть крем до загустіння. Це займе більше часу, але буде простіше позбавитися від грудочок, якщо вони у вас будуть. Я готую такий крем на жовтках, але можна взяти і цілі яйця.

  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Жовтки яєць - 3 штуки
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 120 грам
  • Ванільний цукор - 5 грам
заварний крем з борошном - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування заварного крему.
заварний крем з борошном - фото крок 2
У каструлю з товстим дном налийте молоко і поставте на плиту.
заварний крем з борошном - фото крок 3
У мисочку викладіть жовтки курячих яєць.
заварний крем з борошном - фото крок 4
Всипте цукор і ванільний цукор.
заварний крем з борошном - фото крок 5
Ретельно перемішайте жовтки з цукром.
заварний крем з борошном - фото крок 6
Всипте борошно.
заварний крем з борошном - фото крок 7
Влийте кілька столових ложок холодного молока і перемішайте, щоб не залишалося грудочок.
заварний крем з борошном - фото крок 8
Коли молоко в каструлі почне закипати, влийте в нього приготовану суміш. Постійно перемішуючи, Довести крем zagusteniâ.
заварний крем з борошном - фото крок 9
Накрийте крем харчовою плівкою стик в стик, щоб не утворювалася корочка на поверхні крему. Поставте в холод до охолодження.
заварний крем з борошном - фото крок 10
Заварний крем з борошном готовий. Подавайте на десерт, прошаровуються торти і тістечка.

Схожі рецепти