Заварний крем з борошном
(покроковий рецепт з фото)
Заварний крем вважається основою для приготування інших кремів, мусів, pudingov, желе. А також його застосовують в випічці тортів і тістечок. Сьогодні у нас заварний крем з борошном.
Заварний крем - один з найпопулярніших. З ним готують найрізноманітнішу випічку. В принципі все дуже просто і швидко. Потрібно тільки вашу увагу і ретельне виконання рецепта. Перемішувати крем в процесі заварювання найкраще віночком. Якщо ви ще новачок в приготуванні заварного крему, для виконання таких. У ще холодне молоко влийте суміш жовтків, цукру і борошна, а потім постійно помішуючи доведіть крем до загустіння. Це займе більше часу, але буде простіше позбавитися від грудочок, якщо вони у вас будуть. Я готую такий крем на жовтках, але можна взяти і цілі яйця.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Жовтки яєць - 3 штуки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 120 грам
- Ванільний цукор - 5 грам
Підготуйте інгредієнти для приготування заварного крему.
У каструлю з товстим дном налийте молоко і поставте на плиту.
У мисочку викладіть жовтки курячих яєць.
Всипте цукор і ванільний цукор.
Ретельно перемішайте жовтки з цукром.
Всипте борошно.
Влийте кілька столових ложок холодного молока і перемішайте, щоб не залишалося грудочок.
Коли молоко в каструлі почне закипати, влийте в нього приготовану суміш. Постійно перемішуючи, Довести крем zagusteniâ.
Накрийте крем харчовою плівкою стик в стик, щоб не утворювалася корочка на поверхні крему. Поставте в холод до охолодження.
Заварний крем з борошном готовий. Подавайте на десерт, прошаровуються торти і тістечка.