Запікання курки в пакеті
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути простіше, швидше і смачніше, ніж приготувати курку? Є безліч способів, але мені подобається одночасно готувати гарнір з м'ясом. Ось рецепт, як приготувати запечену курку в пакеті.
Готувати таким чином можна як цілу курка, так і її частини. В рукаві м'ясо швидше готується, виходить ніжніше, соковитіше і смачніше! М'ясо і овочі готуються у власному соку з пряними травами, тому аромат стоїть незвичайний.
- Курка - 1 кілограм (ніжки)
- Картопля - 4-5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Стручкова квасоля - 1 Склянка
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
- Сушений розмарин - 1 щіпка
- Сушений чебрець - 1 щіпка
- Часник - 1 зубчик
1
Видавіть часник і з'єднайте його з оливковою олією. Змастіть цією сумішшю курку.
2
Картопля наріжте великими шматками, моркву наріжте колечкам, а цибулю - кільцями.
3
Викладіть цілу курку або курячі частини в рукав для запікання, потім покладіть овочі. Додати сіль, поперчіть, додайте всі спеції рівномірно.
4
Зауважте рукав таким чином, щоб усередині було злегка вільно. У верхній частині рукава зробіть кілька проколів, через які буде виходити пар.
5
Запікайте в нижній частині духовки, розігрітій до 180 градусів, час.
6
Для 5 хвилин до готовності розріжте рукав, щоб овочі і м'ясо запеклася до рум'яної скоринки.