Рецепт Запіканка з макаронів зі свининою фото

Запіканка з макаронів зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Свинина , Макарони , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо у вас в холодильнику залишилися макарони, які ви вчора готували на вечерю чи обід, а сьогодні не знаєте, що з ними робити, гляньте рецепт, як приготувати запіканку з макаронів зі свининою.

Опис приготування:

В даному рецепті макарони ми використовуємо тільки що зварені, але відмінно підійдуть і ті, що були приготовлені раніше. Для приготування м'ясо обсмажуємо, макарони варимо, кладемо в форму для запікання, заливаємо соусом і випікаємо в духовці. Просто, економно і швидко. Таке блюдо підійде як обіду або вечері. Смачного!

  • Свинина - 700 грам
  • Макарони - 700 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Часник - 1 зубчик
  • Яйце - 1 штука
  • Зелена цибуля - 0, 5 пучка
  • Сіль і спеції - За смаком
запіканка з макаронів зі свининою - фото крок 1
1. М'ясо миємо й нарізаємо тонкими шматочками. У мисці змішуємо будь-які спеції за смаком, обвалюють в них шматочки. Сковороду відправляємо на вогонь. Обсмажуємо в ній м'ясо, додаємо столову ложку води. Тушкуємо все під закритою кришкою.
запіканка з макаронів зі свининою - фото крок 2
2. Макарони відварюємо в підсоленій воді, відкидаємо на друшляк і перекладаємо в миску. Забиваємо до них яйце і додаємо дрібно рубаний часник.
запіканка з макаронів зі свининою - фото крок 3
3. Готуємо соус: нарізаємо цибулю, обсмажуємо його на сковороді, додаємо томатну пасту, спеції і сіль, а також 1, 5 склянки води. Накриваємо кришкою, tusim 5 хвилин.
запіканка з макаронів зі свининою - фото крок 4
4. Форму для випікання змащуємо маслом, перекладаємо в неї половину макаронів, наступним шаром викладаємо м'ясо, поливаємо його соком, в якому воно смажилося, потім знову викладаємо макарони і знову поливаємо соусом. Випікаємо при 200 градусах 20-30 хвилин. Після випікання прикрашаємо рубаним зеленою цибулею.

Схожі рецепти