Рецепт Запіканка з макаронів і фаршу фото

Запіканка з макаронів і фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Макарони, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Запіканка

Привіт всім любителям смачних і ситних страв! сьогодні розповім, як приготувати запіканку з макаронів і фаршу. Не будемо довго тягнути, скажу лише, що буде дуже смачно! будемо готувати?

Прекрасний варіант обіду або вечері! В одній страві ви отримуєте і основне, і гарнір. Дуже ситно, ароматно і незвично! Порадуйте своїх близьких смакотою, приготуйте запіканку з макаронів з фаршем і ви будете здивовані, наскільки швидко вона буде з'їдена. Дерзайте

  • М'ясний фарш - 500 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Морква, ріпчаста цибуля - по 1 штук
  • Гілочки петрушки - 4 штуки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Макарони - 400 грам
  • Тертий сир - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Яйце - 1 штука
1
Моркву і цибулю очищуємо і промиваємо під водою. Морква трьом на тертці, цибулю дрібно нарізаємо. Петрушку промиваємо і також дрібно нарізаємо.
2
На розпеченій сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю і моркву до м'якості, потім додаємо часник і тушкуємо ще 1 хвилину.
3
Змішуємо обсмажені овочі з м'ясним фаршем і ретельно все перемішуємо, заправляючи спеціями. Збиваємо в окремій ємності яйце і додаємо його в фарш.
4
Макарони відварюємо до напівготовності в підсоленій киплячій води. Відкидаємо на друшляк.
5
У форму для випікання укладаємо шарами макарони, фарш і тертий сир. Повторюємо кроки до тих пір, поки не закінчаться всі інгредієнти. Випікаємо в духовці, розігрітій до 190 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти