Запіканка з макаронів і курячих сердечок
(покроковий рецепт з фото)
Запіканка з макаронів і курячих сердечок - це ситне і смачне блюдо на кожен день, сподобається багатьом. Подавати до столу таке блюдо можна з овочами, зеленню або додати соус.
Запіканка з макаронів і курячих сердечок готується досить просто, але, в кілька етапів. Спочатку ми відваримо макарони і приготуємо сердечка, а після все з'єднаємо і переставимо в духовку, запекти і подамо до столу. За бажанням в запіканку можна додати сир або трохи спецій на ваш смак. Подавайте запіканку на обід або вечерю.
- Макарони - 150 грам (твердих сортів)
- Курячі сердечка - 300 грам
- Морква - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 80 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть цибулю і моркву, spolosnite, просушіть. Наріжте цибулю невеликими півкільцями, моркву натріть на середній терці.
Курячі сердечка сполосніть, почистіть і наріжте середніми шматочками.
У сковороді прогрійте масло, викладіть моркву і цибулю, смажте кілька хвилин, додайте сердечка, готуйте ще 15 хвилин, можна додати трохи води і тушкувати сердечка.
Макарони відварити до готовності, перекладіть в сковороду, перемішайте, додайте сіль, перець.
Перекладіть макарони і сердечка в жароміцних форму. Запікайте при 180 градусах 20 хвилин. Готову запіканку подавайте до столу.
Приємного вам апетиту!