Суп з курячих сердечок з галушками
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую взяти на замітку простий рецепт супу з галушками і курячими сердечками. Виходить ситний, але легкий супчик. Дивимося і записуємо!
Відварені курячі сердечка дуже смачні, тому з них можна робити чудові супи. А щоб вони були ситними, додайте до них галушки (вони робляться дуже просто). Тільки для приготування супу з курячих сердечок з галушками нам знадобиться ще звичайний курячий бульйон (можна відварити ніжку або стегно) - він ніжніший, ніж на сердечках. До речі, відварну курку потім можна теж сміливо додати в суп. Дивимося рецепт!
- Бульйон - 2 L
- Сердечка курячі - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Макарони - 150 грам
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
- Зелень, спеції - - За смаком
Гарненько промийте курячі сердечка, ображати з них зайвий жир.
Сердечка залийте холодною водою і поставте варитися. Додайте цибулю, морквину, лавровий лист і спеції. Обов'язково прибирайте піну. Я бульйон від сердечок зливаю, а суп потім готую на простому курячому бульйоні. Як на мене, бульйон на сердечках не надто смачний виходить.
Потім відкиньте на друшляк сердечка, овочі. Бульйон можна вилити, цибуля і спеції викиньте. Поставте на вогонь курячий бульйон.
Надішліть варитися в бульйон сердечка і відварну моркву (попередньо наріжте її соломкою або кубиками).
Поки вариться суп, зробіть тісто на галушки. Яйце збийте, сіль і poperčite.
Додайте борошно. За консистенцією тісто має бути схожим на жирну сметану, але з ложки має стікати.
Гарненько перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
По чайній ложечці акуратно опускаємо тісто в киплячий суп. Воно відразу повинно схопитися.
Проваріть пару хвилин, потім вимкніть вогонь.
Готовий суп з курячих сердечок подавайте з зеленню.
Готовий суп з курячих сердечок подавайте з зеленню.
Смачного!