Шашлички з курячих сердечок на шпажках в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смачних шашличків з курячих сердечок на шпажках в духовці пропоную вашій увазі. Ідеально для закуски на природу або святковий стіл.
Не завжди сердечка добре виходять, але з правильним маринадом вони будуть дуже соковитими і смачними. Для приготування шашличків з курячих сердечок на шпажках в духовці ми готуємо маринад на оцті і соєвому соусі. Можна ще додати мед рідкий, але це не обов'язково. Замаринувавши сердечка в такому соусі, ми отримаємо в результаті гостро-солодку закуску. Дивимося далі рецепт.
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Кетчуп - 1, 5 Ст. Ложки
- Соус-маринад - 3 Ст. Ложки
- Сердечка - 500 грам
- Цибуля - За смаком
- Оцет - 5 мілілітрів
Сердечка промийте і залийте оцтом, соєвим соусом, додайте спецій. Також додайте меду трохи, по бажанню.
Через годину нанизуємо на шпажки сердечка. До речі, шпажки розмочити у воді попередньо, покладіть їх у миску з водою на півгодини.
Розігрійте духовку до 180 градусів, змастіть грати, викладіть шпажки. Запікаємо хвилин 30.
Ось шашлички з курячих сердечок на шпажках в духовці і готові. Подаємо із зеленню. Смачного!