Печиво у вигляді сердечок
(покроковий рецепт з фото)
Мила домашня випічка на день Св. Валентина, та і не тільки - порадуйте своїх улюблених сніданком у ліжко з печивом у вигляді сердечок. Дивіться рецепт приготування прямо зараз!
Печиво за таким принципом готується дуже просто, ви можете робити не тільки сердечка, але і інші форми. Для приготування печива у вигляді сердечок я вибрала полуничний джем, але воно виходить смачним з будь-яким джемом. До речі, варення не сильно підходить - воно може розтікатися. Джем ж краще скріплює печиво.
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 0, 75 склянки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1, 25 склянки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Кефір - 1/8 склянки
- Джем - 2/3 склянки
- Цукрова пудра - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Змішайте в мисці всі інгредієнти, крім цукрової пудри і тесту. Замісити тісто.
Загорніть тісто в харчову плівку і поставте в холодильник на годину.
Потім розкачати тісто, посипавши стіл борошном, тонко.
Виріжте серця для основи і за допомогою меншою форми - для другого шару печива.
Випікайте печиво в розігрітій до 190-200 С духовці хвилин 10, до золотистого кольору.
Коли печиво охолоне злегка, змастіть нижню, більше сердечко джемом - зверху помістіть другий. При бажанні, збризніть цукровою пудрою.
Коли печиво охолоне злегка, змастіть нижню, більше сердечко джемом - зверху помістіть другий. При бажанні, збризніть цукровою пудрою.
Ось таке гарне печиво у вигляді сердечок вийшло. Приємного чаювання!