Запіканка з форелі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжна, апетитна і приголомшливо смачна запіканка з форелі в домашніх умовах стане знахідкою для тих, хто любить корисні страви.
1. Насамперед вимийте рибу. Видаліть кісточки і шкірку. Отримане філе наріжте середніми шматочками і викладіть в глибоку миску.
2. Вичавите сік чверті або половини лимона (за смаком), полийте їм рибу.
3. Паралельно можна зайнятися брокколі: вимийте її, обсушити і розділіть на суцвіття. До речі, можна використовувати і інші овочі.
4. Мартенс відділи Желтков. Останні не знадобляться.
5. У чашу блендера відправте рибу, брокколі і білки. Збийте до однорідності.
6. Додайте сіль, перець за смаком, улюблені сушені трави і спеції.
7. Є два варіанта, як приготувати запіканку з форелі: в духовці або на пару. Залежно від ваших уподобань викладіть отриманий фарш у форму, попередньо трохи змастивши її маслом.
8. Сир натріть на середній терці і посипте зверху.
9. В пароварці готується запіканка з форелі в домашніх умовах близько 20 хвилин. У духовці форму на перші 10 хвилин слід накрити фольгою, а потім зняти її і підрум'янити верх страви до готовності.
Смачного!
- Форель - 350 грам
- Брокколі - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Сік лимона - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Сир - 100 грам
2. Вичавите сік чверті або половини лимона (за смаком), полийте їм рибу.
3. Паралельно можна зайнятися брокколі: вимийте її, обсушити і розділіть на суцвіття. До речі, можна використовувати і інші овочі.
4. Мартенс відділи Желтков. Останні не знадобляться.
5. У чашу блендера відправте рибу, брокколі і білки. Збийте до однорідності.
6. Додайте сіль, перець за смаком, улюблені сушені трави і спеції.
7. Є два варіанта, як приготувати запіканку з форелі: в духовці або на пару. Залежно від ваших уподобань викладіть отриманий фарш у форму, попередньо трохи змастивши її маслом.
8. Сир натріть на середній терці і посипте зверху.
9. В пароварці готується запіканка з форелі в домашніх умовах близько 20 хвилин. У духовці форму на перші 10 хвилин слід накрити фольгою, а потім зняти її і підрум'янити верх страви до готовності.
Смачного!