Рецепт Запіканка з форелі фото

Запіканка з форелі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 3
Час приготування: 35 хв.

Дуже ніжна, апетитна і приголомшливо смачна запіканка з форелі в домашніх умовах стане знахідкою для тих, хто любить корисні страви.

Опис приготування:

1. Насамперед вимийте рибу. Видаліть кісточки і шкірку. Отримане філе наріжте середніми шматочками і викладіть в глибоку миску.

2. Вичавите сік чверті або половини лимона (за смаком), полийте їм рибу.

3. Паралельно можна зайнятися брокколі: вимийте її, обсушити і розділіть на суцвіття. До речі, можна використовувати і інші овочі.

4. Мартенс відділи Желтков. Останні не знадобляться.

5. У чашу блендера відправте рибу, брокколі і білки. Збийте до однорідності.

6. Додайте сіль, перець за смаком, улюблені сушені трави і спеції.

7. Є два варіанта, як приготувати запіканку з форелі: в духовці або на пару. Залежно від ваших уподобань викладіть отриманий фарш у форму, попередньо трохи змастивши її маслом.

8. Сир натріть на середній терці і посипте зверху.

9. В пароварці готується запіканка з форелі в домашніх умовах близько 20 хвилин. У духовці форму на перші 10 хвилин слід накрити фольгою, а потім зняти її і підрум'янити верх страви до готовності.

Смачного!

  • Форель - 350 грам
  • Брокколі - 100 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Сік лимона - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сир - 100 грам
1. Насамперед вимийте рибу. Видаліть кісточки і шкірку. Отримане філе наріжте середніми шматочками і викладіть в глибоку миску.

2. Вичавите сік чверті або половини лимона (за смаком), полийте їм рибу.

3. Паралельно можна зайнятися брокколі: вимийте її, обсушити і розділіть на суцвіття. До речі, можна використовувати і інші овочі.

4. Мартенс відділи Желтков. Останні не знадобляться.

5. У чашу блендера відправте рибу, брокколі і білки. Збийте до однорідності.

6. Додайте сіль, перець за смаком, улюблені сушені трави і спеції.

7. Є два варіанта, як приготувати запіканку з форелі: в духовці або на пару. Залежно від ваших уподобань викладіть отриманий фарш у форму, попередньо трохи змастивши її маслом.

8. Сир натріть на середній терці і посипте зверху.

9. В пароварці готується запіканка з форелі в домашніх умовах близько 20 хвилин. У духовці форму на перші 10 хвилин слід накрити фольгою, а потім зняти її і підрум'янити верх страви до готовності.

Смачного!

Схожі рецепти