Запіканка «піца»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 45 хв.
Для тих, хто любить готувати прості страви з того, що є під рукою, хочу запропонувати на замітку ідею запіканки"Піца" . Ситне, апетитне і просте блюдо для всієї родини. Запам'ятовуйте рецепт!
Опис приготування:
Основою такої запіканки буде терту картоплю, а начинкою - то, що ви любите додавати в піцу, - м'ясо, ковбаса, помідор, сир і т.Д. Блюдо цілком може стати повноцінним обідом або вечерею, а також перекусом протягом дня.
- Картопля - 4-5 штук
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Ковбаса - 100 грам (шинка, курка, відварне м'ясо)
- Помідор - 1 штука
- Кукурудза - 50 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сир - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Картопля з цибулею очистіть і натріть на тертці.
Vbeyte яйця, посоліть і поперчіть за смаком.
Все ретельно перемішайте, викладіть рівним шаром у жароміцних форму і відправте на 15 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку.
Тим часом підготуйте начинку.
Дістаньте картопляний корж з духовки і при бажанні змастіть невеликою кількістю майонезу.
Розподіліть начинку, присипте все тертим сиром і знову відправте в духовку.
Запікайте ще 10 хвилин.
Готову запіканку"Піцу" наріжте порційними шматочками і подавайте до столу. Смачного!