Рецепт Запіканка «піца» фото

Запіканка «піца»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Ковбаса
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Запіканка
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 45 хв.

Для тих, хто любить готувати прості страви з того, що є під рукою, хочу запропонувати на замітку ідею запіканки"Піца" . Ситне, апетитне і просте блюдо для всієї родини. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Основою такої запіканки буде терту картоплю, а начинкою - то, що ви любите додавати в піцу, - м'ясо, ковбаса, помідор, сир і т.Д. Блюдо цілком може стати повноцінним обідом або вечерею, а також перекусом протягом дня.

  • Картопля - 4-5 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Ковбаса - 100 грам (шинка, курка, відварне м'ясо)
  • Помідор - 1 штука
  • Кукурудза - 50 грам
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Сир - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
запіканка
Підготуйте інгредієнти.
запіканка
Картопля з цибулею очистіть і натріть на тертці.
запіканка
Vbeyte яйця, посоліть і поперчіть за смаком.
запіканка
Все ретельно перемішайте, викладіть рівним шаром у жароміцних форму і відправте на 15 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку.
запіканка
Тим часом підготуйте начинку.
запіканка
Дістаньте картопляний корж з духовки і при бажанні змастіть невеликою кількістю майонезу.
запіканка
Розподіліть начинку, присипте все тертим сиром і знову відправте в духовку.
запіканка
Запікайте ще 10 хвилин.
запіканка
Готову запіканку"Піцу" наріжте порційними шматочками і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти