Запечені спагетті з болгарським перцем і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запечених спагетті з ковбасою, цибулею, болгарським перцем, часником, томатним соусом і сиром.
Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити форму для випічки для випічки маслом. Нарізати цибулю і болгарський перець.
Обсмажити ковбасу з цибулею, болгарським перцем і часником у великій сковороді на середньому вогні, розминаючи ковбасу на дрібні шматочки дерев'яною ложкою. Смажити від 7 до 10 хвилин. Приправить орегано, чилі і кмином, гасити ще 5 хвилин. Залити томатним соусом, кип'ятити на повільному вогні ще 10 хвилин.
Поки суміш кипить, у великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати спагеті і варити до готовності, близько 12 хвилин. Злити воду і повернути макарони в каструлю.
Збити яйця з молоком, додати в каструлю до макаронів і перемішати. Викласти макарони в підготовлену форму для випічки, залити зверху ковбасної сумішшю. Посипати зверху сиром. Накрити алюмінієвою фольгою. Випікати в духовці, поки сир не розплавиться, близько 15 хвилин.
- Масла - 2 чайних ложки
- Ковбаси - 450 грам
- Цибулина - 1 штука
- Зелений перець - 1 штука
- Часнику - 1 зубчик
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Порошку чилі - 1 Ст. Ложка
- Меленого кмину - 1 Чайна ложка
- Банки (450 г) томатного соусу - 2 штуки
- Спагетті - 450 грам
- Яйця - 2 штуки
- Молока - 1 Склянка
- Сиру Монтерей Джек - 1 Склянка
- Сиру чеддер - 1 Склянка
Обсмажити ковбасу з цибулею, болгарським перцем і часником у великій сковороді на середньому вогні, розминаючи ковбасу на дрібні шматочки дерев'яною ложкою. Смажити від 7 до 10 хвилин. Приправить орегано, чилі і кмином, гасити ще 5 хвилин. Залити томатним соусом, кип'ятити на повільному вогні ще 10 хвилин.
Поки суміш кипить, у великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати спагеті і варити до готовності, близько 12 хвилин. Злити воду і повернути макарони в каструлю.
Збити яйця з молоком, додати в каструлю до макаронів і перемішати. Викласти макарони в підготовлену форму для випічки, залити зверху ковбасної сумішшю. Посипати зверху сиром. Накрити алюмінієвою фольгою. Випікати в духовці, поки сир не розплавиться, близько 15 хвилин.