Рецепт Запечені спагетті з болгарським перцем і сиром фото

Запечені спагетті з болгарським перцем і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Макарони
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування запечених спагетті з ковбасою, цибулею, болгарським перцем, часником, томатним соусом і сиром.

Опис приготування:

Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити форму для випічки для випічки маслом. Нарізати цибулю і болгарський перець.

Обсмажити ковбасу з цибулею, болгарським перцем і часником у великій сковороді на середньому вогні, розминаючи ковбасу на дрібні шматочки дерев'яною ложкою. Смажити від 7 до 10 хвилин. Приправить орегано, чилі і кмином, гасити ще 5 хвилин. Залити томатним соусом, кип'ятити на повільному вогні ще 10 хвилин.

Поки суміш кипить, у великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати спагеті і варити до готовності, близько 12 хвилин. Злити воду і повернути макарони в каструлю.

Збити яйця з молоком, додати в каструлю до макаронів і перемішати. Викласти макарони в підготовлену форму для випічки, залити зверху ковбасної сумішшю. Посипати зверху сиром. Накрити алюмінієвою фольгою. Випікати в духовці, поки сир не розплавиться, близько 15 хвилин.


  • Масла - 2 чайних ложки
  • Ковбаси - 450 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Зелений перець - 1 штука
  • Часнику - 1 зубчик
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Порошку чилі - 1 Ст. Ложка
  • Меленого кмину - 1 Чайна ложка
  • Банки (450 г) томатного соусу - 2 штуки
  • Спагетті - 450 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Молока - 1 Склянка
  • Сиру Монтерей Джек - 1 Склянка
  • Сиру чеддер - 1 Склянка
Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити форму для випічки для випічки маслом. Нарізати цибулю і болгарський перець.

Обсмажити ковбасу з цибулею, болгарським перцем і часником у великій сковороді на середньому вогні, розминаючи ковбасу на дрібні шматочки дерев'яною ложкою. Смажити від 7 до 10 хвилин. Приправить орегано, чилі і кмином, гасити ще 5 хвилин. Залити томатним соусом, кип'ятити на повільному вогні ще 10 хвилин.

Поки суміш кипить, у великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати спагеті і варити до готовності, близько 12 хвилин. Злити воду і повернути макарони в каструлю.

Збити яйця з молоком, додати в каструлю до макаронів і перемішати. Викласти макарони в підготовлену форму для випічки, залити зверху ковбасної сумішшю. Посипати зверху сиром. Накрити алюмінієвою фольгою. Випікати в духовці, поки сир не розплавиться, близько 15 хвилин.

Схожі рецепти