Салат з болгарським перцем і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Люблю свіжі, але одночасно досить поживні салати. Їх я часто роблю на додаток до основних страв, коли хочеться урізноманітнити звичне меню. Цей рецепт - один з подібних. Записуйте!
Цей рецепт вам сподобається, якщо ви любите грецький салат. Тому дивіться, як приготувати салат з болгарським перцем і сиром. Для кращого смаку і текстури додавайте фету. Саме цей сорт найкраще пов'язує всі овочі між собою. Приємні кольору і ефектний вигляд страви прикрасять будь-який стіл.
- Болгарський перець - 1, 5 штуки (по половинці зеленого, червоного, жовтого)
- Огірок - 1-2 штук
- Помідор - 200 грам
- Оливки чорні - 0, 5 склянки
- Фета - 100 грам
- Ріпчасту цибулю червоний - 0, 5 штуки
- Орегано сухий - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Оцет - 50 мілілітрів
- Зелена цибуля, пір'я - 3 штуки
Для заправки з'єднайте масло з оцтом і орегано.
Помідори наріжте великими часточками.
Огірки порізати великими шматочками.
Всі перці наріжте середніми шматками.
Промитий зелений лук подрібніть.
З оливок видаліть кісточки і розділіть їх на половинки.
Фету наріжте кубиками.
Всі інгредієнти перемішайте з заправкою. Смачного!