Запечені підберезники
(покроковий рецепт з фото)
Підберезники з картоплею і зеленню загортаються в тісто і запікають у духовці, виходить дуже смачно. Ви будете дуже задоволені, приготувавши це блюдо хоча б один раз, адже воно того варто!
Як приготувати запечені підберезники в домашніх умовах? А дуже просто! Грибочки змішуються з відвареною картоплею і кропом, приправляються спеціями. Потім загортаються в тісто і запікають у духовці. Виглядає просто приголомшливо і дуже смачно! хай щастить!
- Підберезники - 400 грам (відварені)
- Картопля - 600 грам
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Тісто готове - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Чебрець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Картоплю відварити в підсоленій воді, присипте його чебрецем.
Відварені підберезники обсмажте на сковороді до готовність, сіль і перець за смаком.
Кріп дрібно поріжте і змішайте з картоплею.
Додайте гриби і все перемішайте. За бажанням можна додати ложечку сметани або майонезу.
Тісто розгортаємо в пласт, товщиною 5 мм. В середину викладаємо начинку. З боків на тесті робимо надрізи.
Загорніть тісто кіскою і змастіть яйцем. Запікайте 40 хвилин в духовці, температура 180 градусів.
Готово! Смачного!