Рецепт Запечені підберезники фото

Запечені підберезники
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Гриби , Підберезники
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Підберезники з картоплею і зеленню загортаються в тісто і запікають у духовці, виходить дуже смачно. Ви будете дуже задоволені, приготувавши це блюдо хоча б один раз, адже воно того варто!

Опис приготування:

Як приготувати запечені підберезники в домашніх умовах? А дуже просто! Грибочки змішуються з відвареною картоплею і кропом, приправляються спеціями. Потім загортаються в тісто і запікають у духовці. Виглядає просто приголомшливо і дуже смачно! хай щастить!

  • Підберезники - 400 грам (відварені)
  • Картопля - 600 грам
  • Кріп - 1 штука (пучок)
  • Тісто готове - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Чебрець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
запечені підберезники - фото крок 1
Картоплю відварити в підсоленій воді, присипте його чебрецем.
запечені підберезники - фото крок 2
Відварені підберезники обсмажте на сковороді до готовність, сіль і перець за смаком.
запечені підберезники - фото крок 3
Кріп дрібно поріжте і змішайте з картоплею.
запечені підберезники - фото крок 4
Додайте гриби і все перемішайте. За бажанням можна додати ложечку сметани або майонезу.
запечені підберезники - фото крок 5
Тісто розгортаємо в пласт, товщиною 5 мм. В середину викладаємо начинку. З боків на тесті робимо надрізи.
запечені підберезники - фото крок 6
Загорніть тісто кіскою і змастіть яйцем. Запікайте 40 хвилин в духовці, температура 180 градусів.
запечені підберезники - фото крок 7
Готово! Смачного!

Схожі рецепти