Рецепт Підберезники, смажені на зиму фото

Підберезники, смажені на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Гриби , Підберезники
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Найпростіше замаринувати грибочки і закатати в баночки на зиму. Але є ще один чудовий спосіб приготування - гасити підберезники з цибулею, а потім закрити в банки. Спробуйте, дуже смачно!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт підберезників, смажених на зиму. Простий і економний рецепт для тих, у кого є підберезники. Із зазначених інгредієнтів легко виходить дві банки по 700 мл. Зберігати консервацію, найкраще в погребі чи підвалі. До речі, таким же способом можна приготувати підосичники і білі гриби. Хай щастить!

  • Підберезники - 1, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Олія соняшникова - 200 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
підберезники, смажені на зиму - фото крок 1
Ретельно миємо й чистимо підберезники, ріжемо великими шматочками.
підберезники, смажені на зиму - фото крок 2
Підберезники обсмажуємо на сковороді в одній столовій ложці соняшникової олії.
підберезники, смажені на зиму - фото крок 3
Додаємо столову ложку солі і цибулю, нарізаний півкільцями. Ретельно перемішуємо, тушкуємо на середньому вогні, поки масло не почне відділятися, а об'єм не зменшиться.
підберезники, смажені на зиму - фото крок 4
Готові грибочки закочує в баночки. Смачного!

Схожі рецепти