Підберезники, смажені на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіше замаринувати грибочки і закатати в баночки на зиму. Але є ще один чудовий спосіб приготування - гасити підберезники з цибулею, а потім закрити в банки. Спробуйте, дуже смачно!
Перед вами простий рецепт підберезників, смажених на зиму. Простий і економний рецепт для тих, у кого є підберезники. Із зазначених інгредієнтів легко виходить дві банки по 700 мл. Зберігати консервацію, найкраще в погребі чи підвалі. До речі, таким же способом можна приготувати підосичники і білі гриби. Хай щастить!
- Підберезники - 1, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Олія соняшникова - 200 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
Ретельно миємо й чистимо підберезники, ріжемо великими шматочками.
Підберезники обсмажуємо на сковороді в одній столовій ложці соняшникової олії.
Додаємо столову ложку солі і цибулю, нарізаний півкільцями. Ретельно перемішуємо, тушкуємо на середньому вогні, поки масло не почне відділятися, а об'єм не зменшиться.
Готові грибочки закочує в баночки. Смачного!