Підберезники, смажені зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Підберезники, смажені зі сметаною, 0 просте і дуже смачна страва, яке припаде до смаку багатьом. Гриби смажаться з цибулею і сметаною, виходять дуже ароматними і ситними. Приготуйте!
Це класичний рецепт приготування підберезників, смажених зі сметаною. Готову страву можна подавати з картопляним пюре або смаженою картоплею. Як варіант, можете запекти гриби в порційних формочках. Для цього, помістіть гриби в формочки, змастіть сметаною і присипте тертим сиром. Запікайте в духовці 10-15 хвилин. Який би спосіб ви не вибрали, виходить неодмінно смачно!
- Підберезники - 500 грам
- Крем - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Масло рослинне - За смаком
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Гриби миємо і очищаємо, найбільші нарізаємо. Потім обсмажуємо гриби на рослинній олії 40 хвилин, вогонь мінімальний, смажити під кришкою.
В іншій сковороді розігрійте 4 ст.Л. Рослинної олії, обсмажити цибулю з додаванням солі і перцю, до золотистої скоринки.
До готовим грибам додаємо обсмажену цибулю, перемішуємо.
Додаємо сметану і тушкуємо ще 5 хвилин.
Присипаємо гриби подрібненим часником і кропом, перемішуємо і через 2 хвилини знімаємо з вогню.
Смачного!