Рецепт Підберезники смажені фото

Підберезники смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Сибірська кухня
Гриби , Підберезники
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Нещодавно відкрила для себе, що якщо підберезники посмажити самим звичайним способом, виходить неймовірно смачно при мінімальних зусиллях. І ви спробуйте.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування смажених підберезників один з найпростіших. Але і тут є свої секрети. Необхідно ретельно очистити гриби, але не промивати їх, так як стануть гіркими. Потім підсмажити, додавши рослинного масла. Можна також додати сметани.

  • Підберезники - 1 кілограм
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
підберезники смажені - фото крок 1
1. Спершу підберезники слід очистити від сміття і землі. Обов'язково видалити червиві, підгнилі і почорнілі місця.
підберезники смажені - фото крок 2
2. Наріжте підберезники шматочками середнього розміру.
підберезники смажені - фото крок 3
3. Нагрійте сковороду і покладіть гриби. Їх слід посолити і помішуючи смажити до википання рідини (так як гриби дадуть сік).
підберезники смажені - фото крок 4
4. Після додайте 2-3 столові ложки рослинної олії, гарненько перемішайте. Смажити хвилин 10, поки підберезники не стануть м'якими з підсмаженою, золотистою скоринкою.
підберезники смажені - фото крок 5
5. Посоліть і поперчіть гриби на смак. Подавайте блюдо гарячим. Можна посипати зеленню. Смачного!

Схожі рецепти