Рецепт Підберезники смажені фото

Підберезники смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Сибірська кухня
Гриби, Підберезники
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Нещодавно відкрила для себе, що якщо підберезники посмажити самим звичайним способом, виходить неймовірно смачно при мінімальних зусиллях. І ви спробуйте.

Цей рецепт приготування смажених підберезників один з найпростіших. Але і тут є свої секрети. Необхідно ретельно очистити гриби, але не промивати їх, так як стануть гіркими. Потім підсмажити, додавши рослинного масла. Можна також додати сметани.

  • Підберезники - 1 кілограм
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
підберезники смажені - фото крок 1
1. Спершу підберезники слід очистити від сміття і землі. Обов'язково видалити червиві, підгнилі і почорнілі місця.
підберезники смажені - фото крок 2
2. Наріжте підберезники шматочками середнього розміру.
підберезники смажені - фото крок 3
3. Нагрійте сковороду і покладіть гриби. Їх слід посолити і помішуючи смажити до википання рідини (так як гриби дадуть сік).
підберезники смажені - фото крок 4
4. Після додайте 2-3 столові ложки рослинної олії, гарненько перемішайте. Смажити хвилин 10, поки підберезники не стануть м'якими з підсмаженою, золотистою скоринкою.
підберезники смажені - фото крок 5
5. Посоліть і поперчіть гриби на смак. Подавайте блюдо гарячим. Можна посипати зеленню. Смачного!

Схожі рецепти