Підберезники смажені
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно відкрила для себе, що якщо підберезники посмажити самим звичайним способом, виходить неймовірно смачно при мінімальних зусиллях. І ви спробуйте.
Цей рецепт приготування смажених підберезників один з найпростіших. Але і тут є свої секрети. Необхідно ретельно очистити гриби, але не промивати їх, так як стануть гіркими. Потім підсмажити, додавши рослинного масла. Можна також додати сметани.
- Підберезники - 1 кілограм
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Спершу підберезники слід очистити від сміття і землі. Обов'язково видалити червиві, підгнилі і почорнілі місця.
2. Наріжте підберезники шматочками середнього розміру.
3. Нагрійте сковороду і покладіть гриби. Їх слід посолити і помішуючи смажити до википання рідини (так як гриби дадуть сік).
4. Після додайте 2-3 столові ложки рослинної олії, гарненько перемішайте. Смажити хвилин 10, поки підберезники не стануть м'якими з підсмаженою, золотистою скоринкою.
5. Посоліть і поперчіть гриби на смак. Подавайте блюдо гарячим. Можна посипати зеленню. Смачного!