Рецепт Запечена сьомга з цукіні і цибулею фото

Запечена сьомга з цукіні і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Цибуля, Цукіні, Сьомга
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Запечена сьомга з цукіні і цибулею знадобиться вам, щоб піднести смачне і корисні блюдо на стіл. Воно не тільки прикрасить святковий банкет, але і стане відмінним сімейною вечерею.

Цю страву можна подавати прямо в пергаменті, розгорнувши його і виклавши на тарілку. Прикрасьте сьомгу з овочами гілочками зелені і шматочками лимона. Це апетитне блюдо виходить дуже ароматним і смачним. Як приготувати запечену сьомгу з цукіні і цибулею, ви дізнаєтеся з цього рецепта.

  • Філе сьомги - 4 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Цукіні - 2-3 штук
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
запечена сьомга з цукіні і цибулею - фото крок 1
Цукіні вимийте під проточною водою. Очищати його не потрібно. Відріжте у овочів кінчики з обох сторін і наріжте цукіні на кружечки товщиною в півсантиметра.
запечена сьомга з цукіні і цибулею - фото крок 2
Ріпчасту або білий салатний цибулю очистіть від лушпиння, вимийте, обсушити і наріжте тонкими півкільцями.
запечена сьомга з цукіні і цибулею - фото крок 3
Візьміть чотири шматка пергаменту для запікання і викладіть не його цукіні, потім - скибочки цибулі. Дрібно поріжте масло, викладіть його на овочі. Також покладіть зверху по кілька кружалець лимона.
запечена сьомга з цукіні і цибулею - фото крок 4
У кожен шматок пергаменту з овочами викладіть філе сьомги, попередньо його вимивши, обсушити і видаливши з риби кісточки. Потім посоліть і поперчіть за смаком.
запечена сьомга з цукіні і цибулею - фото крок 5
Загорніть пергамент, щільно притискаючи краю. Розігрійте духовку до двохсот градусів і запікайте в ній рибу з овочами двадцять хвилин до повної готовності. Якщо ви хочете, щоб на сьомги утворилася скоринка, то за п'ять хвилин до готовності відкрийте пергамент.

Схожі рецепти