Рецепт Запечена сьомга з імбиром і зеленою цибулею фото

Запечена сьомга з імбиром і зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Червона риба смачна сама по собі, згодна, але іноді хочеться доповнити її чимось ненав'язливим, але при цьому цікавим Покажу ідею, як приготувати запечену сьомгу з імбиром і зеленою цибулею.

Опис приготування:

З додаванням зелені, імбиру, соєвого соусу і часнику сьомга виходить напрочуд насиченою і смачною. Подавати її найкраще з легким гарніром, овочами, наприклад, або відвареним рисом. Менш, ніж через півгодини, на вашому столі буде приголомшливе гаряче, яке доповнить не тільки щоденне, але і святкове меню. Рекомендую рецепт на замітку!

  • Стейк сьомги - 4 штуки
  • Зелена цибуля - 1 пучок (маленький)
  • Часник - 4 зубчики
  • Імбир - 1 Ст. Ложка (подрібнений)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
запечена сьомга з імбиром і зеленою цибулею - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Зелений горошок в даному випадку буде на гарнір.
запечена сьомга з імбиром і зеленою цибулею - фото крок 2
2. Вимийте і дрібно наріжте зелену цибулю. Очистіть і подрібніть часник і імбир. З'єднайте всі, додайте соєвий соус і масло. За смаком можна додати ще трохи солі і перцю.
запечена сьомга з імбиром і зеленою цибулею - фото крок 3
3. На деко викладіть шматочки сьомги. Полийте маринадом.
запечена сьомга з імбиром і зеленою цибулею - фото крок 4
4. Надішліть рибку в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте хвилин 15 до готовності (час залежить від розміру шматочків! ).
запечена сьомга з імбиром і зеленою цибулею - фото крок 5
5. На гарнір можна подати зелений горошок, попередньо припустивши його на сковороді з вершковим маслом і невеликою кількістю води. Смачного!

Схожі рецепти