Запечена сьомга з імбиром і зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Червона риба смачна сама по собі, згодна, але іноді хочеться доповнити її чимось ненав'язливим, але при цьому цікавим Покажу ідею, як приготувати запечену сьомгу з імбиром і зеленою цибулею.
З додаванням зелені, імбиру, соєвого соусу і часнику сьомга виходить напрочуд насиченою і смачною. Подавати її найкраще з легким гарніром, овочами, наприклад, або відвареним рисом. Менш, ніж через півгодини, на вашому столі буде приголомшливе гаряче, яке доповнить не тільки щоденне, але і святкове меню. Рекомендую рецепт на замітку!
- Стейк сьомги - 4 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок (маленький)
- Часник - 4 зубчики
- Імбир - 1 Ст. Ложка (подрібнений)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Зелений горошок в даному випадку буде на гарнір.
2. Вимийте і дрібно наріжте зелену цибулю. Очистіть і подрібніть часник і імбир. З'єднайте всі, додайте соєвий соус і масло. За смаком можна додати ще трохи солі і перцю.
3. На деко викладіть шматочки сьомги. Полийте маринадом.
4. Надішліть рибку в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте хвилин 15 до готовності (час залежить від розміру шматочків! ).
5. На гарнір можна подати зелений горошок, попередньо припустивши його на сковороді з вершковим маслом і невеликою кількістю води. Смачного!