Тріска з імбиром і зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий рецепт приготування смаженого філе тріски по-азійському з імбиром, соєвим соусом, рисовим оцтом і зеленою цибулею.
У великій сковороді змішати 3 столові ложки рисового оцту, 2 столові ложки соєвого соусу, 2 столові ложки дрібно тертого імбиру.
Приправити філе тріски з обох сторін сіллю і меленим перцем, викласти рибу в сковороду в оцтову суміш. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити, поки риба не буде готова, від 6 до 8 хвилин.
Тим часом нарізати зелену цибулю довжиною 7 см, а потім розрізати уздовж. Викласти нарізану цибулю поверх філе тріски. Смажити близько 2 хвилин.
- Філе тріски без шкіри - 4 штуки
- Рисового оцту - 3 Ст. Ложки
- Соєвого соусу - 2 Ст. Ложки
- Дрібно тертого очищеного імбиру - 2 Ст. Ложки
- Сіль і мелений перець - - За смаком
- Зеленої цибулі - 6 штук
У великій сковороді змішати 3 столові ложки рисового оцту, 2 столові ложки соєвого соусу, 2 столові ложки дрібно тертого імбиру.
Приправити філе тріски з обох сторін сіллю і меленим перцем, викласти рибу в сковороду в оцтову суміш. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити, поки риба не буде готова, від 6 до 8 хвилин.
Тим часом нарізати зелену цибулю довжиною 7 см, а потім розрізати уздовж. Викласти нарізану цибулю поверх філе тріски. Смажити близько 2 хвилин.
Приправити філе тріски з обох сторін сіллю і меленим перцем, викласти рибу в сковороду в оцтову суміш. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити, поки риба не буде готова, від 6 до 8 хвилин.
Тим часом нарізати зелену цибулю довжиною 7 см, а потім розрізати уздовж. Викласти нарізану цибулю поверх філе тріски. Смажити близько 2 хвилин.