Рецепт Тріска з імбиром і зеленою цибулею фото

Тріска з імбиром і зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На полуденок, На святковий стіл
Гарячі страви

Швидкий рецепт приготування смаженого філе тріски по-азійському з імбиром, соєвим соусом, рисовим оцтом і зеленою цибулею.

У великій сковороді змішати 3 столові ложки рисового оцту, 2 столові ложки соєвого соусу, 2 столові ложки дрібно тертого імбиру.

Приправити філе тріски з обох сторін сіллю і меленим перцем, викласти рибу в сковороду в оцтову суміш. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити, поки риба не буде готова, від 6 до 8 хвилин.

Тим часом нарізати зелену цибулю довжиною 7 см, а потім розрізати уздовж. Викласти нарізану цибулю поверх філе тріски. Смажити близько 2 хвилин.

  • Філе тріски без шкіри - 4 штуки
  • Рисового оцту - 3 Ст. Ложки
  • Соєвого соусу - 2 Ст. Ложки
  • Дрібно тертого очищеного імбиру - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і мелений перець - - За смаком
  • Зеленої цибулі - 6 штук
У великій сковороді змішати 3 столові ложки рисового оцту, 2 столові ложки соєвого соусу, 2 столові ложки дрібно тертого імбиру.

Приправити філе тріски з обох сторін сіллю і меленим перцем, викласти рибу в сковороду в оцтову суміш. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити, поки риба не буде готова, від 6 до 8 хвилин.

Тим часом нарізати зелену цибулю довжиною 7 см, а потім розрізати уздовж. Викласти нарізану цибулю поверх філе тріски. Смажити близько 2 хвилин.

Схожі рецепти