Рецепт Запечена корейка на кістці фото

Запечена корейка на кістці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Корейка виходить дуже м'якою і ароматною. Соковите м'ясо з овочами стане відмінним варіантом для сімейної вечері. Також це блюдо відмінно підійде на святковий стіл. Приготуйте, і переконайтеся самі.

Опис приготування:

Як приготувати запечену корейку на кістки, щоб м'ясо вийшло соковитим? Дотримуйтесь рецептом - і отримаєте відмінний результат. При приготуванні також можна використовувати свинячу корейку на кістки, або баранину. У маринад можете додати сік половини лимона, він додасть страві відмінний аромат. За спецій в маринаді можете експериментувати. Запікаючи м'ясо, стежте щоб воно все було загорнуте в фольгу, щоб не витік сік в процесі приготування. Дістаньте корейку з духовки, розкладіть по тарілках, прикрасьте блюдо будь-якими овочами, і гарячим подавайте до столу. З гарнірів корейка відмінно поєднується з картопляним пюре, рисом.

  • Корейка на кістці яловича - 2 штуки
  • Цибуля пориста - 1 штука
  • Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Перець червоний мелений - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
запечена корейка на кістці - фото крок 1
1. Корейку на кістки добре промиваємо під проточною водою, сушимо серветкою і розрізаємо на порційні стейки. З боків робимо неглибокі надрізи, щоб м'ясо краще просочилося маринадом.
запечена корейка на кістці - фото крок 2
2. В окремій мисці змішайте гірчицю, масло перець чорний і червоний, додайте соєвий соус. Часник дрібно порубати і також додайте в маринад. Дуже ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
запечена корейка на кістці - фото крок 3
3. У миску до маринаду викладіть корейку на кістки, ретельно змастіть м'ясо маринадом, щоб воно добре просочилося ароматом. Надішліть маринуватися в холодильник на 6 годин, можна залишити на ніч.
запечена корейка на кістці - фото крок 4
4. На дно блюда для запікання викладіть фольгу, краще викласти її в декілька шарів, щоб не витік сік. Візьміть цибулю порей, добре промийте, білу частину поріжте невеликими кружечками. На фольгу акуратно викладіть замаринувати м'ясо, зверху посипте нарізаним пореєм.
запечена корейка на кістці - фото крок 5
5. Зверху все загорніть фольгою і відправте в духовку випікатися. Температура духовки приблизно 180-200 градусів, за часом м'ясо буде готуватися близько години. Дістаньте корейку з духовки, дайте трохи охолонути і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти