Запечена корейка на кістці
(покроковий рецепт з фото)
Корейка виходить дуже м'якою і ароматною. Соковите м'ясо з овочами стане відмінним варіантом для сімейної вечері. Також це блюдо відмінно підійде на святковий стіл. Приготуйте, і переконайтеся самі.
Як приготувати запечену корейку на кістки, щоб м'ясо вийшло соковитим? Дотримуйтесь рецептом - і отримаєте відмінний результат. При приготуванні також можна використовувати свинячу корейку на кістки, або баранину. У маринад можете додати сік половини лимона, він додасть страві відмінний аромат. За спецій в маринаді можете експериментувати. Запікаючи м'ясо, стежте щоб воно все було загорнуте в фольгу, щоб не витік сік в процесі приготування. Дістаньте корейку з духовки, розкладіть по тарілках, прикрасьте блюдо будь-якими овочами, і гарячим подавайте до столу. З гарнірів корейка відмінно поєднується з картопляним пюре, рисом.
- Корейка на кістці яловича - 2 штуки
- Цибуля пориста - 1 штука
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Перець червоний мелений - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики