Запечена горбуша
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі відмінний рецепт, як приготувати запечену горбушу в духовці. За цим рецептом вона виходить дуже соковитою і ароматною. Ця страва підійде і на свято. Пробуйте!
Завдяки соусу така риба виходить обалденно соковитою і просто тане в роті. Мені подобається ще перед закінченням готування посипати горбушу тертим сиром. Тоді вона стає ще ароматні. З таким рецептом ви можете приготувати і стейки, і файл, і цілу тушку риби. Подавайте до столу з лимонним соком або гарніром з салату, картоплі, рису.
- Горбуші - 400 грам (стейк)
- Томатна паста - 100 грам
- Борошно пшеничне - 20 грам
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
1
Борошно змішайте з невеликою кількістю спецій.
2
Запаніруйте шматочки риби і злегка обсмажте їх на рослинному маслі на сковороді.
3
Перекладіть рибу в форму.
4
Подрібніть цибулю і часник. Обсмажте їх на сковороді, де до цього готували рибу.
5
Додайте томатну пасту, сіль, цукор, паприку і порізані кубиками помідори. Готуйте під кришкою хвилин.
6
Полийте стейки цим соусом і відправляйте в духовку, розігріту до 180 градусів.
7
Готуйте 20 хвилин.
8
Смачного!