Рецепт Запечена горбуша фото

Запечена горбуша
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Борошно, Овочі, Риба та морепродукти, Помідор
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви

Пропоную вашій увазі відмінний рецепт, як приготувати запечену горбушу в духовці. За цим рецептом вона виходить дуже соковитою і ароматною. Ця страва підійде і на свято. Пробуйте!

Завдяки соусу така риба виходить обалденно соковитою і просто тане в роті. Мені подобається ще перед закінченням готування посипати горбушу тертим сиром. Тоді вона стає ще ароматні. З таким рецептом ви можете приготувати і стейки, і файл, і цілу тушку риби. Подавайте до столу з лимонним соком або гарніром з салату, картоплі, рису.

  • Горбуші - 400 грам (стейк)
  • Томатна паста - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 20 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
1
Борошно змішайте з невеликою кількістю спецій.
2
Запаніруйте шматочки риби і злегка обсмажте їх на рослинному маслі на сковороді.
3
Перекладіть рибу в форму.
4
Подрібніть цибулю і часник. Обсмажте їх на сковороді, де до цього готували рибу.
5
Додайте томатну пасту, сіль, цукор, паприку і порізані кубиками помідори. Готуйте під кришкою хвилин.
6
Полийте стейки цим соусом і відправляйте в духовку, розігріту до 180 градусів.
7
Готуйте 20 хвилин.
8
Смачного!

Схожі рецепти