Рецепт Запечена горбуша в фользі фото

Запечена горбуша в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 40 хв.

В якості корисного і неймовірно смачного основного блюда пропоную вам дуже простий варіант, як приготувати запечену горбушу у фользі. Риба виходить просто чарівної, неможливо відірватися.

Опис приготування:

Це дуже простий рецепт запеченої горбуші в фользі з цибулею і зеленню. Однак при бажанні ви цілком можете доповнити його і іншими овочами, які можна подати до столу як гарнір. Використовувати спеції, звичайно, можна, можливо, але з такою ніжною рибкою я рекомендую обмежитися мінімумом, щоб не перебити її натуральний смак.

  • Горбуші - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сухе біле вино - 200 мілілітрів
запечена горбуша в фользі - фото крок 1
1. Рибу вимийте і висушіть паперовим рушником. Фольгу скрутіть двічі і змастіть трохи рослинним маслом. Візьміть трохи солі і перцю, натріть ними рибу з усіх боків. Можна також доповнити рецепт приготування запеченої горбуші в фользі соком лимона, однак я рекомендую використовувати його перед подачею на стіл. Подрібніть невелику цибулину, вкладіть її в пузіко риби разом зі свіжою зеленню.
запечена горбуша в фользі - фото крок 2
2. Для аромату і більш тонкого смаку рекомендую додати келих вина.
запечена горбуша в фользі - фото крок 3
3. Щільно загорніть фольгу. Викладіть рибу в жароміцних форму і відправте в розігріту до 150 градусів духовку. Запечена горбуша в фользі в домашніх умовах буде готова приблизно через 70-90 хвилин, в залежності від розміру.
запечена горбуша в фользі - фото крок 4
4. Готовність можна оцінити, спробувавши, чи легко відходить плавник.
запечена горбуша в фользі - фото крок 5
5. Якщо ви хочете подавати до столу чисте філе, то обережно видаліть з риби шкірку.
запечена горбуша в фользі - фото крок 6
6. Рибку акуратно розділіть і перенесіть на робочу поверхню.
запечена горбуша в фользі - фото крок 7
7. Видаліть кісточки (якщо риба добре приготовлена, то вони дуже легко відходять). Ось і весь секрет, як зробити запечену горбушу у фользі. Тепер можна доповнити її гарніром, овочами, соусом або просто скропити соком лимона. Подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти