Рецепт Закусочний торт з хліба фото

Закусочний торт з хліба
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Червона риба
ПП рецепти
На святковий стіл
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете зробити дивовижну закуску? А як щодо того, щоб зробити торт? Але торт НЕ десертний - він з хліба! Читайте, як приготувати закусочний торт з хліба по скандинавському рецептом.

Опис приготування:

1. Розрізаємо буханки хліба на кілька частин. Необхідно розрізати так, щоб з м'якушки виходили коржі, як в звичайному бісквітному торті. Акуратно позбавляємо м'якуш від кірки, формуємо коржі товщиною приблизно 1 см.

2. Готуємо крем для нашого тортика. Для цього потрібно ретельно змішати сир, сметану і майонез. Якщо суміш вийшла дуже густий, ви можете додати трохи вершків.

3. Нарізаємо кубиками філе червоної риби і варені яйця, а цибуля і кріп дрібно кришимо. Бажано, щоб кубики були однакової форми. Порубана зелень буде прикрасою для торта.

4. Починаємо збірку нашого торта. На перший корж намазуємо крем, перемішаний з шматочками яйця і цибулею. Другий корж змащується кремом з перемішані шматочками риби і кропу. Рекомендую не шкодувати крему і гарненько все коржі обмазувати. Складайте коржі і по черзі міняйте начинку. Після цього змастіть торт з боків, прикрасьте порізаними яйцями і колечками огірків. На верхівку можна покласти кілька креветок і риб'ячу ікру. Смачного!

  • Буханець білого хліба - 2 штуки
  • Крем - 400 грам
  • Сир - 600 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Яйця - 4 штуки
  • Червона риба - 250 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Креветки - 6 штук
  • Ікра - 30 грам
  • Огірок - 1 штука
1. Розрізаємо буханки хліба на кілька частин. Необхідно розрізати так, щоб з м'якушки виходили коржі, як в звичайному бісквітному торті. Акуратно позбавляємо м'якуш від кірки, формуємо коржі товщиною приблизно 1 см.

2. Готуємо крем для нашого тортика. Для цього потрібно ретельно змішати сир, сметану і майонез. Якщо суміш вийшла дуже густий, ви можете додати трохи вершків.

3. Нарізаємо кубиками філе червоної риби і варені яйця, а цибуля і кріп дрібно кришимо. Бажано, щоб кубики були однакової форми. Порубана зелень буде прикрасою для торта.

4. Починаємо збірку нашого торта. На перший корж намазуємо крем, перемішаний з шматочками яйця і цибулею. Другий корж змащується кремом з перемішані шматочками риби і кропу. Рекомендую не шкодувати крему і гарненько все коржі обмазувати. Складайте коржі і по черзі міняйте начинку. Після цього змастіть торт з боків, прикрасьте порізаними яйцями і колечками огірків. На верхівку можна покласти кілька креветок і риб'ячу ікру. Смачного!

Схожі рецепти