Закуска з солодкого перцю з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Така легка закуска прикрасить ваш стіл. Обов'язково спробуйте її приготувати!
Така нехитра, на перший погляд, закуска насправді користуються популярністю в моїй родині. Вона легка, але воістину смачна.
- Перець болгарський - 4 штуки
- Сир - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
- Кріп - 1 щіпка
1
Перчики гарненько помийте, обсушити їх паперовими рушниками. Потім очистіть їх від насіння, наріжте зручним для вас способом. Я порізала їх кільцями: так їх зручніше начиняти.
2
Сир (беріть будь, який любите) Натрій в tёrke. Тертку беріть із середніми дірочками.
3
Кріп помийте і обсушіть. Дрібно порубати його.
4
Часник очистіть і теж подрібніть. Зручно скористатися Часникодавку.
5
Змішуйте всі інгредієнти для начинки, додайте масло і Майонез. Гарненько перемішайте, щоб отримати однорідну масу.
6
Поставте отриману начинку ненадовго в холодильник.
7
Через хвилин 10-15 дістаньте начинку, наповніть нею перці. Прикрасьте закуску зеленню.
Блюдо готове до подачі на стіл!
Блюдо готове до подачі на стіл!