Закуска з перцю з бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже цікава, незвичайна і смачна гаряча закуска, яка прикрасить вечір вихідного дня, т.К. Відмінно підходить до вину. Подавати перці будемо з ароматним гарячим томатним соусом!
Перці для закуски я рекомендую брати великі з товстою шкіркою, тому що вони збережуть форму після приготування і будуть виглядати більш апетитно і естетично, ніж тонкокорие. Також їх можна поставити в форму для запікання, а це важливо, тому що начинка досить рідка. Як приготувати закуску з перців з бринзою, розповім в покроковому рецепті.
- Перець болгарський - 2-3 штук (великий)
- Бринза - 150 грам (або фета)
- Куряче яйце - 2 штуки
- Томати у власному соку - 250-300 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - пучок (невеликий)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Сир розімніть вилкою з сирими яйцями до однорідної маси.
Перці помийте, очистіть і начините підготовленої сирною масою. Поставте перці запікатися в формі в духовку на 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Приготуємо соус. Томати очистіть від плівки, розімніть і Уваров разом з соком 4-5 хвилин на сковороді. Потім додайте рубаний часник, зелень, тушкуйте ще 1-2 хвилини і вимкніть плиту. Накрийте соус кришкою, щоб не охолов.
Наші перчики готові! Подавайте до столу з соусом і свіжою зеленню.
Смачного!