Закуска з баклажанів «язички»
(покроковий рецепт з фото)
Закуска з баклажанів "язички" за формою дійсно нагадує язик. Але це не головне. Блюдо просте і смачне, готується швидко і швидко з'їдається.
"язички" з баклажана подавайте з гарячою картоплею, для птахів, м'яса, рибі. Незважаючи на те, що закуска дуже проста, вона цілком підійде для святкового столу і звичайно, в будні. Отже, дивимося покрокові фото з описом і готуємо цю чудову закуску.
- Баклажан - 1-2 штук
- Помідор - 1-2 штук
- Яйце - 1-2 штук
- Борошно пшеничне - 2-3 Ст. Ложок
- Соняшникова олія - 40 мілілітрів
- Майонез - 100 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 Чайна ложка
Баклажани помийте, очистіть. Наріжте пластинами завтовшки 5-6 мм уздовж. Посипте сіллю кожну пластину і дайте постояти 10 хвилин.
Кожну пластину баклажана обваляйте в борошні.
Потім умочіть з обох сторін в яйці.
Викладіть в гарячу сковороду з соняшниковою олією.
Обсмажте баклажани з обох боків до золотистого кольору. Викладіть на паперовий рушник для видалення зайвого жиру.
Приготуйте соус. Викладіть в миску майонез і додайте подрібнений часник.
Перемішайте майонез з часником.
Пластину смаженого баклажана викладіть в тарілку і змастіть соусом. На край пластини викладіть помідор.
Кінцем пластини баклажана накрийте помідор. Вийшов "язичок" .