Рецепт Закуска з баклажанів «язички» фото

Закуска з баклажанів «язички»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Баклажан, Часник, Майонез
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, Літні

Закуска з баклажанів "язички" за формою дійсно нагадує язик. Але це не головне. Блюдо просте і смачне, готується швидко і швидко з'їдається.

"язички" з баклажана подавайте з гарячою картоплею, для птахів, м'яса, рибі. Незважаючи на те, що закуска дуже проста, вона цілком підійде для святкового столу і звичайно, в будні. Отже, дивимося покрокові фото з описом і готуємо цю чудову закуску.

  • Баклажан - 1-2 штук
  • Помідор - 1-2 штук
  • Яйце - 1-2 штук
  • Борошно пшеничне - 2-3 Ст. Ложок
  • Соняшникова олія - 40 мілілітрів
  • Майонез - 100 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1 Чайна ложка
закуска з баклажанів
Баклажани помийте, очистіть. Наріжте пластинами завтовшки 5-6 мм уздовж. Посипте сіллю кожну пластину і дайте постояти 10 хвилин.
закуска з баклажанів
Кожну пластину баклажана обваляйте в борошні.
закуска з баклажанів
Потім умочіть з обох сторін в яйці.
закуска з баклажанів
Викладіть в гарячу сковороду з соняшниковою олією.
закуска з баклажанів
Обсмажте баклажани з обох боків до золотистого кольору. Викладіть на паперовий рушник для видалення зайвого жиру.
закуска з баклажанів
Приготуйте соус. Викладіть в миску майонез і додайте подрібнений часник.
закуска з баклажанів
Перемішайте майонез з часником.
закуска з баклажанів
Пластину смаженого баклажана викладіть в тарілку і змастіть соусом. На край пластини викладіть помідор.
закуска з баклажанів
Кінцем пластини баклажана накрийте помідор. Вийшов "язичок" .

Схожі рецепти