Листкові язички
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
В останні роки домашня випічка з готового листкового тіста стає все більш популярною, адже буквально за півгодини у вас з'являються свіжі, м'які і дуже смачні пиріжки, круасани або рогалики.
Опис приготування:
З готового листкового тіста можна приготувати і солодку, і несолодкі випічку. Кулінари постійно придумують все нові і нові форми і способи загортання тесту, щоб виходили кожен раз оригінальні і смачні пиріжки. Але в той же час не варто забувати і про класичні язичках з листкового тіста, тут нічого вигадувати не потрібно, 15-20 хвилин - і страва готова! Розповідаю і показую, як приготувати листкові язички.
- Листкове бездріжджове тісто - 450 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто розморозити протягом 10 хвилин при кімнатній температурі.
Кожен пласт тесту поріжте на шматки приблизно 4 з 5 см.
Викладіть шматки тесту на деко, застелений папером для випічки. Змастіть збитим яйцем і посипте насінням кунжуту.
Запікайте в духовці 15 хвилин.
Листкові язички готові. Вони чудово підійдуть як до чаю, так і в якості солоної закуски до пива.