Рецепт Язички з листкового тіста фото

Язички з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку
Випічка

Кожна господиня хоче щодня радувати своїх родичів смачними стравами, але пирогами і булочками нікого вже не здивуєш. А як щодо усіма улюблених язичків з листкового тіста?

Листкове тісто для язичків робити нескладно, для цього вам потрібні такі інгредієнти: приблизно 230 г. Борошна, а також невелика кількість для присипки і розкочування тіста, трохи солі, 30 г. Свинячого жиру, 215 г. Вершкового масла і 150 мл. Прохолодної води. Рецепт приготування листкового тіста можна знайти на нашому сайті.

  • Листкове тісто готове - 500 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Цукор - 150 грам
  • Кунжут - 3 Ст. Ложки
язички з листкового тіста - фото крок 1
Готове листкове тісто необхідно розморозити. Стіл - припудрити борошном. За допомогою качалки розкачайте тісто в пласт.
язички з листкового тіста - фото крок 2
Пласт тесту злегка припудріть борошном, щоб тісто не "бігало" за ножем.
язички з листкового тіста - фото крок 3
Тісто нарізаємо на трикутники, викладаємо на папір для випічки так, щоб шматочки не торкалися одне одного.
язички з листкового тіста - фото крок 4
Кожен шматочок тіста змастіть збитим яйцем, посипте великою кількістю цукру. Я додатково використовую ще й кунжут.
язички з листкового тіста - фото крок 5
Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте язички в духовці близько 12-15 хвилин до потрібної румяности. Можна запекти сильніше або зробити їх ледь рум'яними. На мій смак рум'яні смачніше.

Схожі рецепти