Язички з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Любителям домашньої листкової випічки сподобається дуже простий рецепт язичків, приготувати які не складе труднощів навіть починає господині або маленької мамоною помічниці.
Розповім, як приготувати язички з листкового дріжджового тіста. Навряд чи ви бачили простіший рецепт смачної випічки. Мінімум зусиль - і улюблені ласощі вже чекає вас на столі!
- Листкове бездріжджове тісто - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 3-4 Щепоток
Заздалегідь необхідно розморозити 2 листа слоеного бездрожжевого теста, не забувши присипати дощечку борошном.
Кожен шматок розрізати на 6 прямокутників. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом.
Змастіть кожен прямокутник збитим яйцем і присипте цукром. Надішліть пекти язички в духовку на 15 хвилин, поки поверхня не стане золотистою і дуже апетитною.
Язички з листкового дріжджового тіста готові. Присипте їх цукровою пудрою або полийте медом. Буквально через кілька хвилин все язички будуть з'їдені, це я вам гарантую, тому раджу одразу робити їх побільше. Смачного!