Рецепт Язички з листкового дріжджового тіста фото

Язички з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка

Любителям домашньої листкової випічки сподобається дуже простий рецепт язичків, приготувати які не складе труднощів навіть починає господині або маленької мамоною помічниці.

Розповім, як приготувати язички з листкового дріжджового тіста. Навряд чи ви бачили простіший рецепт смачної випічки. Мінімум зусиль - і улюблені ласощі вже чекає вас на столі!

  • Листкове бездріжджове тісто - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 3-4 Щепоток
язички з листкового дріжджового тіста - фото крок 1
Заздалегідь необхідно розморозити 2 листа слоеного бездрожжевого теста, не забувши присипати дощечку борошном.
язички з листкового дріжджового тіста - фото крок 2
Кожен шматок розрізати на 6 прямокутників. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом.
язички з листкового дріжджового тіста - фото крок 3
Змастіть кожен прямокутник збитим яйцем і присипте цукром. Надішліть пекти язички в духовку на 15 хвилин, поки поверхня не стане золотистою і дуже апетитною.
язички з листкового дріжджового тіста - фото крок 4
Язички з листкового дріжджового тіста готові. Присипте їх цукровою пудрою або полийте медом. Буквально через кілька хвилин все язички будуть з'їдені, це я вам гарантую, тому раджу одразу робити їх побільше. Смачного!

Схожі рецепти