Язички з баклажанів по-неаполітанські
(покроковий рецепт з фото)
Язички з баклажанів по-неаполітанські - приголомшливо смачна і ситна закуска з шинкою і моцарелою. Готується швидко і просто, а при запіканні приваблює своїм приголомшливим ароматом всю сім'ю.
Перед вами простий рецепт, як приготувати язички з баклажанів по-неаполітанські. Витративши всього 10 хвилин свого часу на підготовку "язичків" для запікання, ви отримуєте просто чудово смачна страва. Приємних вам клопоту на кухні!
- Баклажан - 2 штуки
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Яйце - 2 штуки
- Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
- Соус томатний - 8 Ст. Ложок
- Шинка - 150 грам
- Моцарелла - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні продукти.
Баклажани помийте, видаліть плодоніжки. Наріжте баклажани тонкими скибочками завтовшки близько 0, 5 см. Посипте сіллю, залиште на 10 хвилин, промийте водою, обсушити.
Обваляйте скибочки баклажана в борошні, занурте в збиті яйця і обваляйте в панірувальних сухарях. Викладіть на деко, змащений оливковою олією.
Зверху скибочки намажте томатним соусом, покладіть скибочки шинки і посипте тертою моцарелою.
Запікайте в розігрітій до 180 ° C духовці до зарум'янювання сиру приблизно 15 хвилин. Смачного!