Рецепт Язички з баклажанів по-неаполітанські фото

Язички з баклажанів по-неаполітанські
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Баклажан, Яйця, Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, День народження

Язички з баклажанів по-неаполітанські - приголомшливо смачна і ситна закуска з шинкою і моцарелою. Готується швидко і просто, а при запіканні приваблює своїм приголомшливим ароматом всю сім'ю.

Перед вами простий рецепт, як приготувати язички з баклажанів по-неаполітанські. Витративши всього 10 хвилин свого часу на підготовку "язичків" для запікання, ви отримуєте просто чудово смачна страва. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Баклажан - 2 штуки
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Яйце - 2 штуки
  • Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
  • Соус томатний - 8 Ст. Ложок
  • Шинка - 150 грам
  • Моцарелла - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
язички з баклажанів по-неаполітанські - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
язички з баклажанів по-неаполітанські - фото крок 2
Баклажани помийте, видаліть плодоніжки. Наріжте баклажани тонкими скибочками завтовшки близько 0, 5 см. Посипте сіллю, залиште на 10 хвилин, промийте водою, обсушити.
язички з баклажанів по-неаполітанські - фото крок 3
Обваляйте скибочки баклажана в борошні, занурте в збиті яйця і обваляйте в панірувальних сухарях. Викладіть на деко, змащений оливковою олією.
язички з баклажанів по-неаполітанські - фото крок 4
Зверху скибочки намажте томатним соусом, покладіть скибочки шинки і посипте тертою моцарелою.
язички з баклажанів по-неаполітанські - фото крок 5
Запікайте в розігрітій до 180 ° C духовці до зарум'янювання сиру приблизно 15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти