Рецепт Закачування часнику фото

Закачування часнику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Часник
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Заготовки , Консервація , Маринування
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Маринований часник - прекрасна закуска до святкового столу і не тільки. Такий часничок особливо гарний у зиязикай період, коли організм вимагає овочів. Спробуйте, сподіваюся, що вам сподобається!

Опис приготування:

Розповідаю, як швидко і смачно організувати закачування часнику в домашніх умовах. Молодий часник очищаєте і бланшіруете кілька хвилин. Розкладає часник по банкам, заливаєте маринадом. Баночки закочує і перевертаєте, укутавши в ковдру, до повного охолодження. Готову закуску потрібно зберігати в прохолодній коморі. Хай щастить!

  • Часник молодий - 400 грам
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 50 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Оцет - 100 мілілітрів
закачування часнику - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
закачування часнику - фото крок 2
Часник очищаємо від лушпиння і промиваємо під проточною водою.
закачування часнику - фото крок 3
Кілька хвилин бланшируємо часник в окропі.
закачування часнику - фото крок 4
Підготуйте чисті банки, розкладіть в них часник.
закачування часнику - фото крок 5
Для маринаду: кип'ятимо воду з сіллю і цукром 2-3 хвилини, а потім додаємо оцет і знімаємо з вогню. Заливаємо киплячим маринадом часник. Закочує банки, перевертаємо їх догори дном до повного охолодження.
закачування часнику - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти