Юшка з карася
(покроковий рецепт з фото)
Юшка з карася - одне з моїх найулюбленіших страв. Юшка з цієї простої і всім доступною рибки виходить дуже навіть нічого, особливо якщо приготувати її правильно. Ділюся рецептом хорошою юшки з карася.
Цей рецепт юшки з карася досить простий і зрозумілий. Інгредієнти найзвичайніші, доступні всім. Звичайно, можна карася замінити на іншу будь-яку рибу, але раджу спробувати приготувати саме з карася. Можливо, ця рибка більше всіх доведеться вам до смаку, після чого від цієї юшки ви просто не зможете відязикатися. Пропоную Вашій увазі рецепт юшки з карася з фото.
- Карась - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Сіль - будь-За смаком
- Перець - будь-За смаком
- Лавровий лист - будь-За смаком
- Зелень - будь-За смаком (петрушка, кріп)
1. Для початку потрібно натерти моркву на крупній тертці
2. Потім потрібно взяти цибулю і дрібно нарубати його
3. Після чого очищений картопля нарізаю кубиком
4. Беру рибку, яку потрібно очистити, випатрати нутрощі і видалити всі зябра. Потім добре промити під проточною водою.
5. Викладаю рибу в каструлю, повністю заливаю водою і ставлю на вогонь. Чекаю поки вода закипить і обов'язково знімаю пінку.
6. Після того, як вода закипить, додаю все нарізані інгредієнти (морква, цибуля і картопля).
7. Додаю сіль, перець і лавровий лист. Залишаю варитися 20 хв і потім пробую картопля, саме по ньому можна визначити готовність юшки.
8. Коли юшка буде повністю готова, додаємо в неї рубану зелень (кріп і петрушку) і залишаємо на плиті наполягатимуть 3-5 хвилин.
9. Ось і готова смачна юшка з карася.