Рецепт Консерви з карася фото

Консерви з карася
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Карась , Рибні консерви
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Щоб приготувати смачні домашні консерви з карася, вам знадобиться допомога мультиварки і трохи вільного часу. Риба готується в томаті, а консерви нічим не поступаються магазинним.

Опис приготування:

Консерви з карася в домашніх умовах - прекрасна закуска. Готова рибка в томаті може зберігається 3-4 місяці за уязика, що консерви будуть лежати в стерилізованих скляних банках і в холодильнику. Сподіваюся, що вам сподобається!

  • Карась - 1, 5 кілограма
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки (мультистакана)
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Оцет - 0, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Вода - 1 Склянка (мультистакан)
  • Сіль і перець - За смаком
консерви з карася - фото крок 1
Карасів промиваємо, потрошимо і очищаємо від луски. Відрізаємо голови і плавники, розрізаємо кожну рибину на кілька частин. Складаємо карасів в чашу мультиварки.
консерви з карася - фото крок 2
Морква промиваємо, очищаємо і нарізаємо кубиками. Засипаємо до риби.
консерви з карася - фото крок 3
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями. Висипаємо в чашу мультиварки.
консерви з карася - фото крок 4
Змішуємо томатну пасту з рослинним маслом, сіллю і перцем.
консерви з карася - фото крок 5
Вливаємо холодну воду, перемішуємо.
консерви з карася - фото крок 6
Заливаємо приготованим соусом рибу. Виставляємо режим"Гасіння" з 6 годин.
консерви з карася - фото крок 7
Готові консерви можна вживати відразу, або перекласти їх в стерилізовані скляні банки і зберігати в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти