Рибні котлети з карася
(покроковий рецепт з фото)
Оскільки карась - поширена риба в наших водоймах, не дивно, що її часто готують, хоча багато хто і не люблять її через велику кількість кісток. Розповім, як приготувати рибні котлети з карася.
Ви можете очистити тушку від кісток (цей процес займе у вас багато часу), або ж перекрутити тушку з кістками через м'ясорубку. Рибні котлети робляться так само, як і м'ясні: до них додають яйце, цибуля, часник, спеції. Обсмажуйте їх на рослинному маслі або запікайте в духовці.
- Карась - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Кнопка - 2 скибочки
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль, мелений перець - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком
- Панірувальні сухарі - За смаком
1. Вимийте карасів, відріжте голову і хвіст, видаліть луску. Розріжте черево і видаліть нутрощі, вимийте гарненько. Наріжте рибу шматочками.
2. Скористайтеся м'ясорубкою і перекрутити рибу з її допомогою, видаліть кістки, а фарш без кісток перекладіть в миску.
3. Хліб розламайте і викладіть в миску, залийте молоком, залиште на 20-30 хвилин.
4. Очистіть цибулю і часник, пропустіть їх через м'ясорубку, а також додайте хліб, перемішайте все з рибним фаршем, сіль і poperčite, додайте мелений лавровий лист.
5. Сформуйте невеликі котлети і обваляйте їх в сухарях. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть котлети, підсмажте їх з двох сторін.
6. Подавайте гарячі котлети з будь-яким гарніром, смачного!