Рецепт Рибні котлети з карася фото

Рибні котлети з карася
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Часник , Цибуля , Карась
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Оскільки карась - поширена риба в наших водоймах, не дивно, що її часто готують, хоча багато хто і не люблять її через велику кількість кісток. Розповім, як приготувати рибні котлети з карася.

Опис приготування:

Ви можете очистити тушку від кісток (цей процес займе у вас багато часу), або ж перекрутити тушку з кістками через м'ясорубку. Рибні котлети робляться так само, як і м'ясні: до них додають яйце, цибуля, часник, спеції. Обсмажуйте їх на рослинному маслі або запікайте в духовці.

  • Карась - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Кнопка - 2 скибочки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Сіль, мелений перець - За смаком
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком
  • Панірувальні сухарі - За смаком
рибні котлети з карася - фото крок 1
1. Вимийте карасів, відріжте голову і хвіст, видаліть луску. Розріжте черево і видаліть нутрощі, вимийте гарненько. Наріжте рибу шматочками.
рибні котлети з карася - фото крок 2
2. Скористайтеся м'ясорубкою і перекрутити рибу з її допомогою, видаліть кістки, а фарш без кісток перекладіть в миску.
рибні котлети з карася - фото крок 3
3. Хліб розламайте і викладіть в миску, залийте молоком, залиште на 20-30 хвилин.
рибні котлети з карася - фото крок 4
4. Очистіть цибулю і часник, пропустіть їх через м'ясорубку, а також додайте хліб, перемішайте все з рибним фаршем, сіль і poperčite, додайте мелений лавровий лист.
рибні котлети з карася - фото крок 5
5. Сформуйте невеликі котлети і обваляйте їх в сухарях. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть котлети, підсмажте їх з двох сторін.
рибні котлети з карася - фото крок 6
6. Подавайте гарячі котлети з будь-яким гарніром, смачного!

Схожі рецепти