Хе з карася
(покроковий рецепт з фото)
Коли твій чоловік рибалка, то ти просто зобов'язана любити рибу і знати багато рецептів з її участю. Я ставлюся саме до таких дружинам. І часто шукаю нові рецепти, де її можна використовувати.
На цей раз я вам розповім, як приготувати хе з карася, хоча в принципі це блюдо робиться з будь-якої риби. Швидше його можна віднести до холодних закусок. У корейських традиціях все буде готуватися за рахунок маринаду і приправ, а не за допомогою теплової обробки. Головне тут дати час рибі настоятися і просочитися.
- Карась - 2 кілограма
- Ріпчаста цибуля - 5 штук
- Морква - 2 штуки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Червоний мелений перець - 1 Чайна ложка
- Запашний перець - 1 Чайна ложка
- Паприка - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Склянка
Карася промийте і випатрати. Видаліть голову, плавники, хвіст.
Далі рибу наріжте впоперек і видаліть всі кістки. Наріжте філе шматочками.
Лук почистіть і наріжте півкільцями. Додайте його до риби разом з двома видами перцю і сіллю.
Розігрійте масло з паприкою на сильному вогні, потім влийте їх до риби.
Додайте моркву, оцет, добре перемішайте. Приберіть хе в банку під кришкою на ніч. Приємною дегустації!