Рецепт Хе з карася фото

Хе з карася
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти, Карась
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Салати

Коли твій чоловік рибалка, то ти просто зобов'язана любити рибу і знати багато рецептів з її участю. Я ставлюся саме до таких дружинам. І часто шукаю нові рецепти, де її можна використовувати.

На цей раз я вам розповім, як приготувати хе з карася, хоча в принципі це блюдо робиться з будь-якої риби. Швидше його можна віднести до холодних закусок. У корейських традиціях все буде готуватися за рахунок маринаду і приправ, а не за допомогою теплової обробки. Головне тут дати час рибі настоятися і просочитися.

  • Карась - 2 кілограма
  • Ріпчаста цибуля - 5 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Червоний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Запашний перець - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1 Склянка
хе з карася - фото крок 1
Карася промийте і випатрати. Видаліть голову, плавники, хвіст.
хе з карася - фото крок 2
Далі рибу наріжте впоперек і видаліть всі кістки. Наріжте філе шматочками.
хе з карася - фото крок 3
Лук почистіть і наріжте півкільцями. Додайте його до риби разом з двома видами перцю і сіллю.
хе з карася - фото крок 4
Розігрійте масло з паприкою на сильному вогні, потім влийте їх до риби.
хе з карася - фото крок 5
Додайте моркву, оцет, добре перемішайте. Приберіть хе в банку під кришкою на ніч. Приємною дегустації!

Схожі рецепти