Рецепт Смажена ікра карася фото

Смажена ікра карася
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Ікра
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 хв.

За що я люблю привезену з риболовлі рибу, так це за те, що її повністю можна використовувати. З філе зробити гаряче, з голів і хвостів зварити суп, ну з ікри можна зготувати щось смачне.

Опис приготування:

Ось, наприклад, я розповім вам, як приготувати смажену ікру карася у вигляді котлеток. З'їдаються вони дуже швидко, оскільки розмір їх невеликий, а смак прекрасний. Плюс до цього блюдо це його корисність. Легкоусвоеваемий білок, в складі і вітаміни А, Е, D та інші, наситять ваш організм.

  • Ікра карася - 200 грам
  • Рослинна олія - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Зелена цибуля - 0, 5 пучка
  • Кріп - 1/3 пучка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
смажена ікра карася - фото крок 1
Зелену цибулю і кріп промийте і подрібніть. Змішайте зелень з ікрою.
смажена ікра карася - фото крок 2
До ікри додайте яйце, сіль, борошно і перець. Перемішайте.
смажена ікра карася - фото крок 3
Розігрійте масло на сковороді, сформуйте котлети. Обсмажуйте їх пару хвилин до готовності з обох сторін. Смачного!

Схожі рецепти