Смажена ікра карася
(покроковий рецепт з фото)
За що я люблю привезену з риболовлі рибу, так це за те, що її повністю можна використовувати. З філе зробити гаряче, з голів і хвостів зварити суп, ну з ікри можна зготувати щось смачне.
Ось, наприклад, я розповім вам, як приготувати смажену ікру карася у вигляді котлеток. З'їдаються вони дуже швидко, оскільки розмір їх невеликий, а смак прекрасний. Плюс до цього блюдо це його корисність. Легкоусвоеваемий білок, в складі і вітаміни А, Е, D та інші, наситять ваш організм.
- Ікра карася - 200 грам
- Рослинна олія - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Зелена цибуля - 0, 5 пучка
- Кріп - 1/3 пучка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Зелену цибулю і кріп промийте і подрібніть. Змішайте зелень з ікрою.
До ікри додайте яйце, сіль, борошно і перець. Перемішайте.
Розігрійте масло на сковороді, сформуйте котлети. Обсмажуйте їх пару хвилин до готовності з обох сторін. Смачного!