Яйця з майонезом і часником
(покроковий рецепт з фото)
Яйця, фаршировані майонезом і часником - це і смачно, і просто. Така закуска, прикрашена зеленню і овочами, підійде навіть до святкового столу. Ділюся рецептом!
Фаршировані яйця - відмінна закуска, яка може бути не тільки смачною, але і поживної. Фарширувати яйця можна чим завгодно: грибами, сиром, креветками і т.Д. Тут головне - ваша фантазія! Я пропоную рецепт яєць з майонезом і часником. Сніданок, приготована за цим рецептом, не просто смачна і апетитно виглядає, але і дуже проста в приготуванні. А якщо прикрасити її зеленню, то вона цілком згодиться і на святковий стіл!
- Яйця - 3 штуки
- Майонез - 30 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - . За смаком
- Перець - . За смаком
- Гірчичний - . За смаком (по бажанню)
1. Варимо яйця круто. Розрізаємо їх навпіл.
2. Видавлюємо часник за допомогою "чеснокодавкі" .
3. Жовтки виймаємо з яєць і розтираємо їх з вершковим маслом і подрібненим часником.
4. Заправляємо майонезом, сіллю, перцем і гірчицею (по бажанню). Вимішуємо, поки маса не стане пишною.
5. Начиняємо білки яєць вийшла начинкою. При бажанні, можна прикрасити зеленню. Смачного!