Яйця пашот в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Яйце - завжди прекрасний вибір на сніданок. Воно готується швидко і просто. Але часто набридає сутра один і той же омлет або яєчня. Хотілося б різноманітності. Тому пропоную вам новий варіант.
У свій рецепт я описала, як приготувати яйця пашот в мікрохвильовці. Чи знайомі ви з таким способом створення страви? Його придумали французи. Це варіння яєць у воді без шкаралупи, але ми спробуємо зробити це по-іншому. Тільки не перетримаєте блюдо в печі, інакше вийде зовсім не те.
- Яйце - 2 штуки
- Бальзамічний оцет - 2 чайних ложки
- Вода кип'ячена - 200 мілілітрів
- Сир сирний - За смаком
- Листя салату - 1-2 штук
- Зелень - За смаком
У кухоль влийте чайну ложку оцту і 100 мл окропу прямо з чайника. Створіть воронку, розмішуючи рідину ложкою вкруговую, а в середину відразу ж розбийте яйце.
Поставте яйце в мікрохвильовку на 30-40 секунд при середній потужності. Акуратно витягніть яйце з кухля на підготовлені листки салату.
Це ж зробіть і з другим яйцем. Зверху прикрасьте блюдо сиром і зеленню. Смачного вам сніданку!