Рецепт Яйця пашот в мікрохвильовці фото

Яйця пашот в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 10 хв.

Яйце - завжди прекрасний вибір на сніданок. Воно готується швидко і просто. Але часто набридає сутра один і той же омлет або яєчня. Хотілося б різноманітності. Тому пропоную вам новий варіант.

Опис приготування:

У свій рецепт я описала, як приготувати яйця пашот в мікрохвильовці. Чи знайомі ви з таким способом створення страви? Його придумали французи. Це варіння яєць у воді без шкаралупи, але ми спробуємо зробити це по-іншому. Тільки не перетримаєте блюдо в печі, інакше вийде зовсім не те.

  • Яйце - 2 штуки
  • Бальзамічний оцет - 2 чайних ложки
  • Вода кип'ячена - 200 мілілітрів
  • Сир сирний - За смаком
  • Листя салату - 1-2 штук
  • Зелень - За смаком
яйця пашот в мікрохвильовці - фото крок 1
У кухоль влийте чайну ложку оцту і 100 мл окропу прямо з чайника. Створіть воронку, розмішуючи рідину ложкою вкруговую, а в середину відразу ж розбийте яйце.
яйця пашот в мікрохвильовці - фото крок 2
Поставте яйце в мікрохвильовку на 30-40 секунд при середній потужності. Акуратно витягніть яйце з кухля на підготовлені листки салату.
яйця пашот в мікрохвильовці - фото крок 3
Це ж зробіть і з другим яйцем. Зверху прикрасьте блюдо сиром і зеленню. Смачного вам сніданку!

Схожі рецепти