Рецепт Яйце пашот в мікрохвильовці фото

Яйце пашот в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На сніданок , Здоровий сніданок
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Таке блюдо - просто ідеальний сніданок, але як же складно буває його готувати вранці, коли поспішайте і за яйцем немає часу стежити. Тому пропоную спосіб, як приготувати яйце пашот в мікрохвильовці!

Опис приготування:

Яйця пашот - приголомшливий винахід європейських кулінарів - це просто чудовий сніданок. Простий і швидкий в приготуванні, поживний і куди більш корисний, ніж наприклад яєчня. А якщо знати, як зробити яйце пашот в мікрохвильовці, то це ще й часу багато не відніме

Як приготувати яйця пашот в мікрохвильовці:

1. Отже, беремо піалу, глибоку тарілку або ж кружку. Вливаємо туди оцет і стакан крутого окропу.

2. Швидко змішуємо, і вбиваємо туди яйце. Жовток повинен залишитися цілим. І - швиденько в мікрохвильовку.

3. У СВЧ-печі витримаємо нашу тарілку десь хвилину на максимальній потужності. Також важливий нюанс - якщо любите, щоб яйце повністю і густо"обросло" білком, води додавайте побільше.

4. Готове яйце пашот дістаємо шумівкою і даємо йому трохи просохнути.

Усе! Можете подавати як головне блюдо на сніданок разом з бутербродами, овочами і кашами. Таке смачне доповнення до вашого сніданку підніме настрій на весь день


  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
  • Оцет - 0.5 чайних ложки
Яйця пашот - приголомшливий винахід європейських кулінарів - це просто чудовий сніданок. Простий і швидкий в приготуванні, поживний і куди більш корисний, ніж наприклад яєчня. А якщо знати, як зробити яйце пашот в мікрохвильовці, то це ще й часу багато не відніме

Як приготувати яйця пашот в мікрохвильовці:

1. Отже, беремо піалу, глибоку тарілку або ж кружку. Вливаємо туди оцет і стакан крутого окропу.

2. Швидко змішуємо, і вбиваємо туди яйце. Жовток повинен залишитися цілим. І - швиденько в мікрохвильовку.

3. У СВЧ-печі витримаємо нашу тарілку десь хвилину на максимальній потужності. Також важливий нюанс - якщо любите, щоб яйце повністю і густо"обросло" білком, води додавайте побільше.

4. Готове яйце пашот дістаємо шумівкою і даємо йому трохи просохнути.

Усе! Можете подавати як головне блюдо на сніданок разом з бутербродами, овочами і кашами. Таке смачне доповнення до вашого сніданку підніме настрій на весь день

Схожі рецепти