Яйце пашот з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо яйце пашот з оцтом - простий рецепт сподобається абсолютно всім. Неодмінно беріть його на замітку. Яйце пашот можна подавати до столу з тостами або додавати в овочевий салат.
Також ви можете подавати яйце пашот зі спагеті, вийде просто дивовижно. Готувати саме яйце будемо в невеликому сотейнику, буквально 3-4 хвилини і дуже смачний пашот готовий до подачі. Обов'язково зверніть увагу на рецепт, впевнена, ви залишитеся задоволені результатом.
- Вода - 1 літр
- Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
Підготуйте воду, оцет і яйця.
Візьміть невелику чашку, вбийте в неї куряче яйце.
У сотейник влийте літр води, доведіть до кипіння, додайте оцет. Після активно заважайте воду ложкою, щоб утворилася лунка.
Поки лунка крутиться, акуратно введіть куряче яйце з чашки. Білок відразу ж згортається.
Варіть яйце три хвилини.
Дістаньте яйце з води, промокніть паперовими рушниками і подавайте до столу.
Смачного!