Рецепт Яйце пашот з оцтом фото

Яйце пашот з оцтом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Готуємо яйце пашот з оцтом - простий рецепт сподобається абсолютно всім. Неодмінно беріть його на замітку. Яйце пашот можна подавати до столу з тостами або додавати в овочевий салат.

Опис приготування:

Також ви можете подавати яйце пашот зі спагеті, вийде просто дивовижно. Готувати саме яйце будемо в невеликому сотейнику, буквально 3-4 хвилини і дуже смачний пашот готовий до подачі. Обов'язково зверніть увагу на рецепт, впевнена, ви залишитеся задоволені результатом.

  • Вода - 1 літр
  • Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
яйце пашот з оцтом - фото крок 1
Підготуйте воду, оцет і яйця.
яйце пашот з оцтом - фото крок 2
Візьміть невелику чашку, вбийте в неї куряче яйце.
яйце пашот з оцтом - фото крок 3
У сотейник влийте літр води, доведіть до кипіння, додайте оцет. Після активно заважайте воду ложкою, щоб утворилася лунка.
яйце пашот з оцтом - фото крок 4
Поки лунка крутиться, акуратно введіть куряче яйце з чашки. Білок відразу ж згортається.
яйце пашот з оцтом - фото крок 5
Варіть яйце три хвилини.
яйце пашот з оцтом - фото крок 6
Дістаньте яйце з води, промокніть паперовими рушниками і подавайте до столу.
яйце пашот з оцтом - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти