Яйця на іспанською мовою
(покроковий рецепт з фото)
Яйця по-іспанськи - це дуже смачне і поживне блюдо, яке найкраще підійде на сніданок. Спробуйте! Ви напевно залишитеся задоволені!
Пропоную Вашій увазі чудовий рецепт яєць по-іспанськи! Вас не залишать байдужими смакові якості цієї страви, а також легкість його приготування!
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Тим часом поділяємо ковбаски чорізо між чотирма порційними формами для запікання. Злегка скроплюємо їх оливковою олією. Відправляємо форми для запікання в розігріту духовку і запікаємо протягом 4-5 хвилин.
3. Помідори розминаємо за допомогою вилки.
4. Видавлюємо часник «чеснокодавку» або просто дуже дрібно нарізаємо.
5. У миску або глечик з носиком викладаємо роздавлені помідори, подрібнений часник і томатну пасту, ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
6. Далі заливаємо отриману суміш в кожну форму. Продовжуємо запікати, поки рідина не закипить. На це піде приблизно 8-10 хвилин.
7. Потім робимо поглиблення в кожній формі і вбиваємо туди по яйцю.
8. Зверху посипаємо фетою, нарізаною дрібними кубиками, і maslinami, розрізаними на половинки.
9. Продовжуємо запікати ще 8-10 хвилин, поки білок" не схопиться" .
10. Готову страву виймаємо з духовки, посипаємо дрібно нарізаною зеленню і подаємо до столу з грінками. Смачного!
- Яйця - 4 штуки
- Ковбаски чорізо - 2 штуки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Помідори у власному соку - 400 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Маслини без кісточок - 1/4 склянки
- Сир фета - 100 грам
- Зелень - За смаком (петрушка)
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Тим часом поділяємо ковбаски чорізо між чотирма порційними формами для запікання. Злегка скроплюємо їх оливковою олією. Відправляємо форми для запікання в розігріту духовку і запікаємо протягом 4-5 хвилин.
3. Помідори розминаємо за допомогою вилки.
4. Видавлюємо часник «чеснокодавку» або просто дуже дрібно нарізаємо.
5. У миску або глечик з носиком викладаємо роздавлені помідори, подрібнений часник і томатну пасту, ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
6. Далі заливаємо отриману суміш в кожну форму. Продовжуємо запікати, поки рідина не закипить. На це піде приблизно 8-10 хвилин.
7. Потім робимо поглиблення в кожній формі і вбиваємо туди по яйцю.
8. Зверху посипаємо фетою, нарізаною дрібними кубиками, і maslinami, розрізаними на половинки.
9. Продовжуємо запікати ще 8-10 хвилин, поки білок" не схопиться" .
10. Готову страву виймаємо з духовки, посипаємо дрібно нарізаною зеленню і подаємо до столу з грінками. Смачного!