Яйця фаршировані спаржею
(покроковий рецепт з фото)
Яйця фаршировані спаржею відмінне блюдо для святкового столу. Воно завжди йде нарозхват. Це гарне, корисне смачна страва досить рідкісне на нашому столі. Спробуйте, ось докладний рецепт!
Рецепт фаршированих яєць спаржею я знайшла, коли збирала рецепти з Франції. Особливо загадковим овочем була спаржа. Яйця фаршировані я люблю в будь-якому вигляді. Яйця фаршировані спаржею я роблю, коли потрібно багато дрібної закуски на фуршетний стіл. Можна яєчну масу помістити в кондитерський мішечок і красиво викласти на яйця. Прикрашати можна цибулею і кінчиками спаржі. Це французьке блюдо можна подавати з бульйоном і грінками. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 6 штук
- Sparzha - 4 штуки
- Luk-Salotti - 2 чайних ложки (дрібно порізаний)
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 12 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
Яйця відварити до готовності.
Спаржу відварити і облити холодною водою.
Кінчики спаржі обрізати і протерти.
Яйця охолодити і порізати на половинки.
Жовтки протерти через сито.
Додати спаржу, цибуля, майонез, гірчицю і спеції.
Начините білки жовткова масою. Смачного!