Рецепт Яйця, фаршировані крабовим м'ясом фото

Яйця, фаршировані крабовим м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Яйця , Краби
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха , Новий рік
Фаршировані
Кількість порцій: 9-12
Час приготування: 40 хв.

Ще один варіант фаршированих яєць. Як і у нас, французи, автори рецепту, готують це блюдо і на святковий стіл, і кожен раз, коли є настрій. Яйця відмінно подати на Великдень або Новий рік.

Опис приготування:

Рецепт яєць, фаршированих крабовим м'ясом:

1. Яйця зварити круто, помістити в холодну воду, щоб охололи швидше і краще чистилися. Очистити їх, акуратно розрізати уздовж і витрусити жовток в окрему миску. Половинки білка скласти окремо.

2. У досить великій мисці розім'яти жовтки. Додати в них все інгредієнти крім петрушки, що піде на прикрасу блюда. Гарненько перемішати.

3. Нафарширувати половинки білків яєць так, щоб на кожному вийшла апетитна гірка. Викласти на блюдо, прикрасити петрушкою і тримати в холоді до подачі на стіл.


  • Яйця - 12 штук
  • Крабове м'ясо - 150 грам
  • Зелена цибуля - 1 штука
  • Зелень петрушки - 1 Ст. Ложка (рубана)
  • Селера - 1 Ст. Ложка (рубаний)
  • Перець зелений- 1 Ст. Ложка (рубаний)
  • Гірчиця Діжон- 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 1 За смаком
  • Гострий соус - 2 чайних ложки
  • Солодкий соус - 2 чайних ложки
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки (для прикраси)
Рецепт яєць, фаршированих крабовим м'ясом:

1. Яйця зварити круто, помістити в холодну воду, щоб охололи швидше і краще чистилися. Очистити їх, акуратно розрізати уздовж і витрусити жовток в окрему миску. Половинки білка скласти окремо.

2. У досить великій мисці розім'яти жовтки. Додати в них все інгредієнти крім петрушки, що піде на прикрасу блюда. Гарненько перемішати.

3. Нафарширувати половинки білків яєць так, щоб на кожному вийшла апетитна гірка. Викласти на блюдо, прикрасити петрушкою і тримати в холоді до подачі на стіл.

Схожі рецепти