Канапе з крабовим м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Вершковий сир, Сир, Морепродукти, Огірок, Ікра, Краби
Хочете приготувати до свята незвичайну вишукану і смачну закуску? Немає нічого простіше! Легкі канапе з крабовим м'ясом прикрасять ваш стіл і задовольнять смак будь-якого. Відмінне поєднання інгредієнтів!
Солодке крабове м'ясо, ніжний вершковий сир і солона ікра відмінно поєднуються в цій вишуканій закуску. Цю страву можна приготувати до святкового столу і, я впевнений, воно буде мати успіх. А як приготувати канапе з крабовим м'ясом ви дізнаєтеся з цього простого рецепту.
- Крабове м'ясо - 250-300 грам
- Вершковий сир - 100 грам
- Огірок свіжий - 1 штука (довгий)
- Ікра - 100 грам
- Каєнський перець - 1-2 Щепоток
- Рожевий перець - 1 щіпка
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
Зливаємо сік з баночки з крабовим м'ясом і подрібнити м'ясо.
Змішаємо крабове м'ясо з вершковим сиром, додамо мелений кайенский і рожевий перець. Додамо сіль за смаком.
Нарізаємо огірок тонкими скибочками.
І чайною ложкою викладаємо суміш крабового м'яса і сиру на кожну скибочку огірка. Можна огірок покласти на тонкий скибочку хліба, а вже потім начинку.
І останній штрих - викладемо ікру. Можна додатково прикрасити канапе, посипавши дрібно посічений зеленою цибулею або зеленню кропу.