Рецепт Галети з крабовим м'ясом фото

Галети з крабовим м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Крабові палички
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Галети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Все частіше я використовую для випічки цельнозерновую борошно, це корисно і смачно. Сьогодні у мене на сніданок галети з крабовим м'ясом, рисом і грибами, а родзинкою буде сирна скоринка! дивимося?

Опис приготування:

У деяких рецептах господині радять замішувати тісто ввечері, а піч вже вранці. Але хочу вам сказати, що це зовсім не обов'язково. Цільнозерновий борошна досить полежати годинку, вона стає пластичною і приємною в роботі, тісто гладке і м'яке. Якщо ви не поспішайте, то приготуйте тісто, накрийте плівкою і приберіть в холодильник на годинку, якщо тісто на маргарині або маслі. Інші види тесту можна залишити в теплі. Але давайте по порядку, розповідаю, як приготувати галети з крабовим м'ясом. Вперед!

  • Вершкове масло - 75 грам
  • Вода - 4 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Борошно цільнозернове - 80 грам
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Крабове м'ясо - 120 грам
  • Гриби - 150 грам (печериці)
  • Мал - 50 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир твердий - 60-70 грам
галети з крабовим м'ясом - фото крок 1
Підготуйте продукти. Відваріть рис до готовності в солоній воді. Обсмажте гриби на столовій ложці олії рослинного, сіль за смаком і довести до певності. Відміряйте за допомогою ваг борошно і масло вершкове. Борошно цільнозернове трохи важче, її вийшов неповна склянка.
галети з крабовим м'ясом - фото крок 2
У глибокій поміркуйте змішайте обидва види борошна з сіллю і холодним маслом, перетріть масу руками добре, щоб утворилися дрібні крихти.
галети з крабовим м'ясом - фото крок 3
Результат на фото. Це можна зробити не тільки руками, але і кухонним комбайном, якщо хочете.
галети з крабовим м'ясом - фото крок 4
Влийте 4 столових ложки холодної води і замісіть тісто. Води більше додавати не потрібно, просто вимішуйте не поспішаючи тісто, і ви побачите, як воно збереться у кому. Тісто приємне і не липким, дуже пластичне. Загорніть в плівку і приберіть в холодильник на годинку. Начинка поки нехай теж остигає.
галети з крабовим м'ясом - фото крок 5
З'єднайте остиглий рис зі смаженими грибами і порізаним дрібно крабовим м'ясом. Перемішайте, по необхідності посоліть, але я не додавала сіль.
галети з крабовим м'ясом - фото крок 6
Начинка готова. Якщо не любите гриби, то сміливо замініть їх на консервовану кукурудзу, вона прекрасно поєднується з рисом і крабовим м'ясом.
галети з крабовим м'ясом - фото крок 7
Розділити тісто 3-4 частини. Чим більше розмір, тим менше порцій. Я поділила на 4. Кожну частину розкачати тонко і виріжте коло. Намагайтеся розгортати тісто так, щоб практично не було обрізків. Борошном стіл я не присипають, тісто не прилипає.
галети з крабовим м'ясом - фото крок 8
Покладіть четверту частину начинки по центру.
галети з крабовим м'ясом - фото крок 9
Сформуйте бортики, це можна зробити різними способами, защипуючи край або як у мене: просто склала складочками і трохи придавила долонькою. Зробите так само з рештою тестом і начинкою.
галети з крабовим м'ясом - фото крок 10
Розбийте в миску два яйця, збовтайте.
галети з крабовим м'ясом - фото крок 11
Змастіть яєчної масою галети.
галети з крабовим м'ясом - фото крок 12
Тепер додайте тертий сир в яйця, перемішайте. Сиру можна і більше, якщо любите.
галети з крабовим м'ясом - фото крок 13
Сирно-яєчною масою наповніть галети, яйце просочиться відразу вниз, а сир залишиться зверху. Надішліть галети в гарячу духовку на 20 хвилин, температура - 180 градусів.
галети з крабовим м'ясом - фото крок 14
Галети готові, угощайтесь!

Схожі рецепти