Рулет з лаваша з крабовим м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Для нашої сім'ї рулетики в лаваші стали класичною закускою. Напевно, я так часто їх готувала, що перепробувала вже просто купу начинок. Але все-таки серед них є найулюбленіша. Дивіться!
Тому запишіть, як приготувати рулет з лаваша з крабовим м'ясом. Це безпрограшний варіант до будь-якого урочистої нагоди. І блюдо зовсім трудомістке. Тільки його потрібно настояти пару годин в холодильнику. В іншому все просто. Спробуйте зробити різні начинки, тоді ви точно здивуєте гостей.
- Крабове м'ясо - 200 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Лаваш - 1 штука (упаковка)
- Яйце - 3 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Відваріть заздалегідь яйця круто. Остудіть їх і почистіть.
Натріть на дрібній тертці крабове м'ясо і яйця.
Додайте до інгредієнтів майонез і сіль. Добре їх перемішайте.
Розгорніть лаваш, розподіліть по всій його поверхні начинку.
Для рулету я вибрала яскравий сир з додаванням паприки. Його необхідно нарізати смужками і викласти на одну сторону.
Поверніть лаваш в рулет. Приберіть його в холодильник мінімум на 2 годину.
Подавайте закуску, нарізавши її шматочками. Смачного!