Жульєн з крабовим м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий варіант приготування жульєну. Цей рецепт - результат моїх кухонних експериментів, яким із задоволенням ділюся з вами. Спробуйте!
Для цього рецепта важливо знайти справжнє м'ясо краба, а не крабові палички, в яких як відомо крабом і не пахло. Видаліть з м'яса хитнув пластинки від фаланг краба і розкладіть його по формам для запікання. Зверху викладіть порізані і обсмажені гриби. Потім залийте соусом зі сметани, вина і третини тертого сиру. Сиром, що залишився посипте блюдо і запечіть в розігрітій духовці протягом 10 хвилин. Виходить дуже красиво і смачно. Смачного!
- Крабове м'ясо - 300 грам
- Гриби - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Сухе біле вино - 30 мілілітрів
- Крем - 3 Ст. Ложки
Разморозьте крабове м'ясо і видаліть хітинові платівки.
Гриби дрібно наріжте і обсмажте в оливковій олії.
У форми для запікання викладіть шматочки крабового м'яса.
Потім обсмажені гриби.
Залийте соусом зі сметани, вина і третини тертого сиру.
Сиром, що залишився посипте блюдо і запечіть в розігрітій духовці протягом 10 хвилин.