Рецепт Жульєн з крабовим м'ясом фото

Жульєн з крабовим м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Краби
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Цікавий варіант приготування жульєну. Цей рецепт - результат моїх кухонних експериментів, яким із задоволенням ділюся з вами. Спробуйте!

Для цього рецепта важливо знайти справжнє м'ясо краба, а не крабові палички, в яких як відомо крабом і не пахло. Видаліть з м'яса хитнув пластинки від фаланг краба і розкладіть його по формам для запікання. Зверху викладіть порізані і обсмажені гриби. Потім залийте соусом зі сметани, вина і третини тертого сиру. Сиром, що залишився посипте блюдо і запечіть в розігрітій духовці протягом 10 хвилин. Виходить дуже красиво і смачно. Смачного!

  • Крабове м'ясо - 300 грам
  • Гриби - 200 грам
  • Сир - 100 грам
  • Сухе біле вино - 30 мілілітрів
  • Крем - 3 Ст. Ложки
жульєн з крабовим м'ясом - фото крок 1
Разморозьте крабове м'ясо і видаліть хітинові платівки.
жульєн з крабовим м'ясом - фото крок 2
Гриби дрібно наріжте і обсмажте в оливковій олії.
жульєн з крабовим м'ясом - фото крок 3
У форми для запікання викладіть шматочки крабового м'яса.
жульєн з крабовим м'ясом - фото крок 4
Потім обсмажені гриби.
жульєн з крабовим м'ясом - фото крок 5
Залийте соусом зі сметани, вина і третини тертого сиру.
жульєн з крабовим м'ясом - фото крок 6
Сиром, що залишився посипте блюдо і запечіть в розігрітій духовці протягом 10 хвилин.

Схожі рецепти